[Λαρισα Ροκα] πρόσφυγες

ΡΟΚΑ θα πραγματοποιηθει live απο την αλβανικη hip hop μπαντα renovatio.

Σήμερα στην ΡΟΚΑ θα πραγματοποιηθει live απο την αλβανικη hip hop μπαντα renovatio. Παράλληλα θα υπάρχει προβολη με βιντεακια απο πορειες των ιδιων των προσφυγων σε Αθηνα και θεσσαλονικη, με δικα τους πανια, και γενικα με τετοιου είδους υλικο. Ηδη απο χθες μια ομάδα συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποιησε την καθημερινη παρεμβαση στον τόπο του ανοιχτου στρατοπεδου και ενημερωσε τους προσφυγες για αυτο. Γενικα ενθουσιαστηκαν, η πλεοψηφια δεν εχει ξαναδει κατι τετοιο, μας περιμενουν, ειναι μια καλη ευκαιρια να αλληλεπιδρασουμε μαζι τους και να ψυχαγωγηθουν.

Καλουμε λοιπον αλληλεγγυο κόσμο να στηρίξει. Το ραντεβου μας ειναι στις 6 στην καταληψη ντουγρου, Τζαβελα 52 και στις 7 θα ειμαστε στην ΡΟΚΑ.

Προσβαση: Στην παλιά εθνική οδό Αθήνας-θεσσαλονίκης, 2-3 χιλιόμετρα μετά την Νέα Σμύρνη στο αριστερό χέρι, φαίνονται οι σκηνές έξω απο το εργοστάσιο.

 

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License