Συνεχίζονται οι βίαιες συγκρούσεις στη Στοκχόλμη(Βιντεο)

Swedish BBQ? Cars set ablaze 2nd day in a row https://www.youtube.com/watch?v=A3rrHDDNms4 2 χρόνια πριν Sweden burning: Stockholm riots & violence enter 4th day https://www.youtube.com/watch?v=HvmLl331Y0Q

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει  το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT ,oι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας συνεχίστηκαν για δεύτερη νύχτα στο νότιο προάστιο της Στοκχόλμης Alby.

Οι διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων  έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και πέταξαν πέτρες και αυτοσχέδιες βόμβες στις κατασταλτικές αρχές.

Το ρωσικό δίκτυο αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια αστυνομικής περιπολίας το βράδυ της Πέμπτης,άγνωστοι εκτόξευσαν μια πέτρα προς το περιπολικό.Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση των ενόχων,πράγμα που όξυνε το κλίμα στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα της περιοχής που αποτελείται κατά πλειοψηφία από μετανάστες.

Θυμίζουμε ότι το 2013 είχαν ξεσπάσει μεγάλες ταραχές στη Σουηδία λόγω αλλεπάλληλων περιστατικών αστυνομικής βίας.Η Σουηδία είναι μια χώρα που τα ποσοστά ανεργίας για τους νέους μετανάστες,αναλογικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό, είναι σε δυσθεώρητα ύψη.

Παράλληλα,ένας άλλος επικίνδυνος παράγοντας για τη χώρα είναι ότι η ακροδεξιά ρητορική την τελευταία περίοδο αρχίζει και καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο δημόσιο λόγο της Σουηδίας,κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες κοινωνικές καταστάσεις. --  https://www.youtube.com/watch?v=A3rrHDDNms4       ..   

2 χρόνια πριν

 https://www.youtube.com/watch?v=HvmLl331Y0Q

από @ 27/03/2016 3:01 μμ.


Ειχαν παρει οι ακροδεξιοι 13%


Building on what was already a historically strong position for the Sweden Democrats, the YouGov poll puts the party at 26.7 per cent

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License