Κατάληψη αυτή την ώρα στη ΔΕΗ Αγρινίου, λόγω διακοπής ρεύματος σε άνεργο ..

Η αλληλεγγύη είναι η απάντηση

post image

Αυτή την ώρα γίνεται κατάληψη στη ΔΕΗ Αγρινίου μετά από διακοπή ρεύματος που προκάλεσαν σε άνεργο συμπολίτη .  Λόγω της διακοπής ρεύματος στο σπίτι προκλήθηκε σοβαρό ατύχημα(μέσα στο σπίτι)  σε παιδί της οικογένειας  όπου χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της πόλης.
 

 Τώρα αλληλέγγυοι έχουν αποκλείσει το γραφείο του προϊσταμένου διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επιβάλλεται στα πιο αδύναμα κοινωνικά μέρη  με τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος και απαιτώντας την άνευ όρων επανασύνδεση του ρεύματος  στο σπίτι του άνεργου συμπολίτη. ..

αναρχική εφημερίδα “Γκιλοτίνα”

 

 

Εικόνες:

από @a 28/03/2016 5:23 μμ.


Στις 18.00 θα πραγματοποιηθει συνελευση στο κατειλημενο κτηριο της ΔΕΗ στο Αγρινιο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License