Τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Μάρτη στην περιοχή του Παγκρατίου και επί της οδού Νικοσθένους πυρπολήσαμε διπλωματικό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΔΣ 66 – 8. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και η ενέργεια μας αποκρύφτηκε πλήρως από μπάτσους και μίντια.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ελάχιστη απάντηση στις καταδίκες των συντρόφων μας, Νίκου Μαζιώτη, Αντώνη Σταμπούλου και Γιώργου Πετρακάκου, από το ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλού. Οι εξοντωτικές ποινές που τους επιβλήθηκαν έχουν διττό στόχο, από τη μια να κάμψουν το αγωνιστικό υθικό των συντρόφων μας και από την άλλη να τρομοκρατήσουν τα κομμάτια του κινήματος που δρούν ή σκέφτονται να δράσουν εκτός του πλασίου της αστικής νομιμότητας .

Στην παρούσα συγκιρία που κομμάτια του κινήματος υπερασπίζονται τις δομές τους με όλα τα μέσα ενάντια στο “νόμιμο” και το “παράνομο” κεφάλαιο, οι αρχικές επιδιώξεις του καθεστώτος έχουν ήδη πέσει στο κενό. Συνεχίζουμε και οργανωνόμαστε σε σωματεία, δομές αλληλεγγύης, συλλογικότητες, ομάδες άμεσης δράσης για την υπεράσπιση των συμφερώντων της τάξης μας.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

 

Αδάμαστοι Μαρξιστές

 

υ.γ. Οσον αφορά τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα δυο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μπρος και πίσω από το διπλωματικό όχημα ξεκαθαρίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις μας.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License