Ανακοίνωση του Δρομογράφου για τον φωτογράφο Δ.Λ

Ανακοίνωση του Δρομογράφου για τον φωτογράφο Δ.Λ

Ο φωτογράφος Δ.Λ ήταν μέλος του Δρομογράφου από το Φθινόπωρο του 14 και μέχρι το καλοκαίρι του 15 οπότε και απομακρύνθηκε.

Ένας από τους λόγους ήταν και η εμπορική δραστηριότητα με το ΠΘ (το οποίο μας έχει στοχοποιήσει στο παρελθόν) για την οποία μας ενημέρωσε ο ίδιος. Κανένα μέλος απ την συλλογικότητα δεν μπορούσε να ανεχθεί κάτι τέτοιο αφού αντιβαίνει στην αδιαπραγμάτευτη θέση που έχουμε για την κινηματική ενημέρωση.

Άμεσα αφαιρέθηκε απ τον λογαριασμό του στο twitter το όνομά μας καθώς και το λογότυπο του Δρομογράφου. Έγινε εσωτερική προφορική ενημέρωση σε γνωστούς και φίλους του χώρου το επόμενο διάστημα καθώς και σε συναδέλφους φωτορεπόρτερ ώστε να μην συγχέεται πλέον η όποια του δράση με την συλλογικότητά μας.

http://mpalothia.net/anakinosi-tou-dromografou-gia-ton-fotografo-d-l/

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License