Αποκλεισμός στα Ιταλo-Αυστριακά σύνορα από ακτιβιστές για το πογκρόμ εναντίον των προσφύγων-ΝΟ BORDER/NO NATION

Περίπου 1.000 ακτιβιστές από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αυστρία συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του Brenner στα σύνορα μεταξύ της Ιταλίας και της Αυστρίας για να διαδηλώσουν κατά του κλεισίματος των συνόρων για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη.

 Αποκλεισμός στα Ιταλo-Αυστριακά σύνορα από ακτιβιστές για το πογκρόμ   εναντίον των προσφύγων-ΝΟ BORDER/NONATION

 

 

Περίπου 1.000 ακτιβιστές από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αυστρία συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του Brenner στα σύνορα μεταξύ της Ιταλίας και της Αυστρίας για να διαδηλώσουν κατά του κλεισίματος των συνόρων για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη.

 

 

Οι διαδηλωτές σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Α5 για σχεδόν δύο ώρες και τον μπλόκαραν.

 

 Από την πρωτοβουλία No Border- Ημέρες Δράσης  στο Freiburg(Γερμανία) και στην Βασιλεία(Basel/Ελβετία) είχαν δρομολογηθεί δράσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον των απάνθρωπων και ρατσιστικών  πολιτικών της Γερμανίας, της Ελβετίας, της ΕΕ και άλλων ευρωπαϊκών χωρών για αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες.

 

Ένα πανό από δύο ακτιβιστές τοποθετήθηκε σε μια γέφυρα πάνω από την εθνική οδό

 

 

Ανοίξτε όλα τα σύνορα

 Ένα άλλο πανό έγραφε

Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες

 Φυλλάδια διανεμήθηκαν στους αυτοκινητιστές αφού είχε μπλοκαριστεί από τους διαδηλωτές ο αυτοκινητόδρομος Α5.Κείμενα(αναγραφόμενα στα φυλλάδια) με το σκεπτικό ότι οι αυτοκινητιστές θα πρέπει να αισθάνονται σαν τους πρόσφυγες που έχουν παγιδευτεί στα σύνορα.

 

Λίγο μετά τις 14.00μμ οι μπάτσοι που είχαν σε στενό κλοιό τους διαδηλωτές επιτέθηκαν και κατάφεραν να ανοίξουν και πάλι την εθνική οδό.

Βίντεο:

https://youtu.be/Lzh6mlh5z1Q

https://youtu.be/FDk_bGWQLKk

 Οι συλλήψεις που έχουν γίνει είναι γύρω στις 30 με 40,διαδηλωτές από Γερμανία και Ελβετία με τις κατηγορίες για επικίνδυνες παρεμβολές  στην οδική κυκλοφορία.

ΝΟ BORDER-NO NATION

Πηγή περιγραφής- https://revolution-news.com/highway-blockade-at-austria-italy-border-highlights-eu-refugee-crisis/

περισσότερες φωτογραφίες- https://twitter.com/inter_linke

https://twitter.com/TommasoCacciari

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License