Οι ψυχικά ασθενείς στο απόσπασμα-η δολοφονία του Freddy Centeno κι οι έρευνες που έχουν γίνει

Σύμφωνα με τη μελέτη 1 στους 4 που πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια δολοφονείται σε «συνάντηση» με μπάτσους. Σε περιπτώσεις που μπορούν να υπάρξουν διασταυρωμένα επίσημα στοιχεία από τις Η.Π.Α ή άλλες δυτικές χώρες σε σχέση με τους ψυχικά πάσχοντες και την θανατηφόρα επιβολή του νόμου οι στατιστικές είναι τρομακτικές-1/2(!!!)

Οι ψυχικά ασθενείς στο απόσπασμα-η δολοφονία του Freddy Centeno κι οι έρευνες που έχουν γίνει

 Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2015 περίπου στις 11:00 π.μ. οι μπάτσοι του Fresno(Καλιφόρνια) Zebulon Price και Felipe Miguel Lucero πυροβόλησαν τον  40άχρονο  Freddy Centeno επτά φορές προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Ο κύριος Centeno ήταν άοπλος και περπατούσε κατά μήκος του δρόμου όταν τον πλησίασαν οι μπάτσοι.

https://youtu.be/usJCP7U5W7M

Ο Freddy Centeno δεν θα ανακάμψει ποτέ από τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη στα χέρια αυτών των δύο μπάτσων.

 Σύμφωνα με τον Roger Centeno ( αδελφό του θύματος) ο Freddy έπασχε από  διπολική διαταραχή και κάποια μορφή σχιζοφρένιας λόγω ότι ήταν χρήστης ψυχοτρόπων ουσιών(ναρκωτικών). Η οικογένεια είχε ζητήσει βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές γιατί φοβόντουσαν μήπως του συμβεί κάτι.

Ήταν αυτό που έπρεπε να συμβεί ;

ρώτησε ο  Roger(αδελφός του θύματος)  μετά τον πυροβολισμό.

 O Centeno ήταν στη μέση ενός σχιζοφρενικού επεισοδίου και ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία αφού είχε χτυπήσει την πόρτα (του γείτονα) κρατώντας ένα ακροφύσιο μάνικα κήπων Όταν η αστυνομία απάντησε και επιτέθηκε ο Centeno περπατούσε στον δρόμο άοπλος και φορώντας μόνο σορτς….

Στον Centeno ποτέ δεν δόθηκε μια ευκαιρία να συμμορφωθεί με τις διαταγές των μπάτσων

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε μια συνέντευξη Τύπου και η δικηγορική εταιρεία Cristobal Galindo  έδωσε το βίντεο στην δημοσιότητα.

 Αυτή η εκτέλεση από τους μπάτσους του Fresno είναι μια από τις χειρότερες δολοφονίες της αστυνομίας που έχουν βιντεοσκοπηθεί.

 Ο αρχηγός της αστυνομίας του Fresno Jerry Dyer προσπάθησε με γελοίους ισχυρισμούς να δικαιολογήσει την στυγνή δολοφονία. Στο βίντεο τα επιχειρήματα του  καταρρίπτονται σαν χάρτινοι πύργοι.

https://youtu.be/dD33nhQF3uk

 

Μετά τους πυροβολισμούς, η αστυνομία του Fresno με μπροστάρη τον αναπληρωτή διευθυντή  Robert Nevarez εξέδωσε μια προκλητική ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη προς τον Τύπο. "Αξιωματικοί τον διέταξαν να σηκώσει  τα χέρια του  και αντέδρασε βίαια..

Ο Centeno κρατούσε ένα ακροφύσιο μάνικα κήπων αλλά είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν έθεσε ή απείλησε αξιωματικούς   καθόλου.

Ο Αρχηγός των μπάτσων  Dyer κυκλοφόρησε επίσης μια δήλωση στα ΜΜΕ συνδέοντας την δολοφονία του Centeno  και δικαιολογώντας την άμεσα με τον πόλεμο κατά των «παληκαριών» της…αστυνομίας(!!!)

..Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Αμερική, δήλωσε ο Dyer. Υπάρχει αύξηση της επιθετικότητας προς αξιωματικούς. Βλέπουμε αστυνομικούς που δέχονται επιθέσεις και πολλούς που δολοφονούνται στο…καθήκον ενάντια στην εγκληματικότητα…

 Σίγουρα(ανέφερε στην συνέχεια η δήλωση του) οι αστυνομικοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, αλλά την ίδια στιγμή, ξέρω ότι υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο ελέγχου και κριτική σχετικά με τις ενέργειες των αξιωματικών. Αυτό που είδαμε αυτή την εβδομάδα είναι ένα αυξημένο επίπεδο επιθετικότητας προς τα στελέχη μας  και όταν αξιωματικοί φοβούνται για τη ζωή τους  ή για τη ζωή των πολιτών ενεργούν έτσι κτλ. κτλ.(κουραφέξαλα των μπάτσων)

Δεν υπάρχει καμία λογοδοσία και κανένας έλεγχος για τις ενέργειες των αστυνομικών.

 Σύμφωνα με μια έρευνα του Advocacy Center (θεραπευτικό κέντρο με στόχο την εξάλειψη των εμποδίων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σοβαρές ψυχικές ασθένειες) για τον ρόλο της ψυχικής ασθένειας στην θανατηφόρα επιβολή του νόμου οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα άτομα με ψυχική ασθένεια χωρίς θεραπεία έχουν 16 φορές περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθούν κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού με την αστυνομία από οποιονδήποτε άλλο.

(έρευνα)http://tacreports.org/overlooked-undercounted

Σύμφωνα με τη μελέτη 1 στους 4 που πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια δολοφονείται σε «συνάντηση» με μπάτσους.

 Σε περιπτώσεις που μπορούν να υπάρξουν διασταυρωμένα επίσημα στοιχεία από τις Η.Π.Α ή άλλες δυτικές χώρες σε σχέση με τους ψυχικά πάσχοντες και την θανατηφόρα επιβολή του νόμου οι στατιστικές είναι τρομακτικές-1/2(!!!)

Ο Freddy Centeno ήταν ένας από αυτούς τους άνδρες.

Αρχική δημοσίευση:

http://thefreethoughtproject.com/

πηγή περιγραφής-

https://revolution-news.com/shock-video-police-body-cams-capture-the-public-execution-of-unarmed-mentally-ill-man/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License