ΚΑΛΕΣΜΑ στις 12 Απριλη για το τρομοδικειο της ΣΠΦ

Καλεσμα στο τρομοδικαστηριο της ΣΠΦ

Στις 12 Απρίλη εξετάζεται η αίτηση εξαίρεσης κατά της έδρας  του τρομοδικείου που δικάζει το σχέδιο απόδρασης της ΣΠΦ  και τις διώξεις εναντίον των συγγενών τους.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση η πρόεδρος Α.Υφαντή  ξεσπώντας σε ένα φασιστικό παραλήρημα έπαυσε όλους τους συνηγόρους υπεράσπισης  ΕΠΕΙΔΗ  συμμετέχουν στην αποχή των δικηγόρων και ζήτησαν διακοπή της δίκης μεχρι να λήξει η αποχή.

Όπως έχει φανεί από την αρχή η απόφαση έχει εκδοθεί πριν καν ξεκινήσει η δίκη αυτή από τους ίδιους αστυνομικο-δικαστικούς κύκλους που πριν από ένα χρόνο είχαν προφυλακίσει τους συγγενείς των μελών της ΣΠΦ.

Την Τρίτη στις 12 Απρίλη οι σύντροφοι της ΣΠΦ  δεν θα είναι μόνοι τους..

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 12 Απρίλη  στις 9 το πρωί στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 

                   ΤΡΙΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΗ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΦ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

                                                       σύντροφοι/ισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License