Για τις εισβολές των μπάτσων στις φυλακές Κορυδαλλού – κάλεσμα

Καλούμε όλες τις αναρχικές συλλογικότητες αλλα και ατομικότητες να εντείνουμε την ολομέτωπη επίθεση σε κράτος, μπάτσους και αφεντικά με αιχμή του δόρατος μας την αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατουμένους. Εμπρακτη αλληλεγγύη η οποια να υποστηρίζεται με όποιο μέσο κρίνεται αναγκαίο δημόσιο η παράνομο .

Ξημερώματα Δευτέρας 18/4/2016 πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες εισβολές των ΕΚΑΜ καθώς και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών στην Α’ και Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Μπάτσοι μαζί με δικαστικούς λειτουργούς εισέβαλαν σε κελιά τόσο ποινικών όσο και πολιτικών κρατουμένων ενώ υπήρξαν περιστατικά ξυλοδαρμού διαφόρων κρατουμένων που αντιστάθηκαν. Αφού τελείωσε η έρευνα στα κελιά των κρατουμένων τα δίποδα των ΕΚΑΜ απήγαγαν 3 πολιτικούς κρατουμένους καθώς και δεκάδες ποινικούς και τους μετήγαγαν σε άλλες φυλακές διάσπαρτα στην ελλάδα . Συγκεκριμένα,μετήχθησαν ο Πάνος Μιχαλάκογλου στη Νιγρίτα Σερρών, ο Παναγιώτης Ασπιώτης στο Ναύπλιο και ο Αντώνης Σταμπούλος στη Λάρισα.

Επίσης ύστερα από την εισβολή στα κελιά ο Φάμπιο Ντούσκο μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οπου και κρατείται κλεισμένος 23 ωρες το 24ωρο μαζί με αλλον ένα κρατούμενο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ακόμα ένα συμβάν που έρχεται να προστεθεί  στην συνεχιζόμενη καταστολή και εκδικητικότητα τους κράτους απέναντι στους πολιτικούς και αξιοπρεπείς ποινικούς κρατουμένους. Για αυτό πρέπει να επιδείξουμε μαχητικά αντανακλαστικά ουτως ώστε να μην αφήσουμε τους αιχμαλώτους του πολέμου βορά στα νύχια των αρπακτικών του κράτους. Στο καθεστώς απομόνωσης και τρομοκρατίας  που προσπαθεί να δημιουργήσει η αστυνομική και η δικαστική μαφία  δεν θα μείνουμε θεατές.

Ως μια πρώτη αντίδραση αναρτήσαμε πανό που έγραφε «Ενάντια στην τρομοκρατία εντώς των φυλακών, στεκόμαστε στο πλευρό των έγκλειστων αγωνιστών» και γράψαμε συνθήματα σε διάφορα σημεία της Μυτιλήνης όπως « μπάτσοι, δικαστές δεν έχετε λόγο να κοιμάστε ήσυχοι», «λευτεριά σ’όσους είναι στα κελιά», «όσο αυξάνεται η κρατική τρομοκρατία, θα αυξάνουμε την αντίσταση», «λευτεριά στα Αναρχικά αδέρφια μας».

Καλούμε όλες τις αναρχικές συλλογικότητες αλλά και ατομικότητες να εντείνουμε την ολομέτωπη επίθεση σε κράτος, μπάτσους και αφεντικά με αιχμή του δόρατός μας την αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατουμένους. Έμπρακτη αλληλεγγύη η οποία να υποστηρίζεται με όποιο μέσο κρίνεται αναγκαίο δημόσιο η παράνομο .

Γιατί:

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ

ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

 

pdf

 

ενδεικτικά κάποιες εικόνες: εδώ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License