Αθήνα: Στην Ευελπίδων στις 10:00 πμ οι 3 συλληφθέντες της κατάληψης Περσιάδου 8


post image

Οι 3 συλληφθέντες της κατάληψης Περσιάδου 8 στο Γαλάτσι αφού μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ  θα περάσουν από εισαγγελέα σήμερα 22/04 στις 10:00 πμ στο κτήριο 16 των δικαστηρίων Ευελπίδων..  Λίγα λόγια σχετικά για την εκκένωση της κατάληψης, έγινε εισβολή από μπάτσους στην κατάληψη Περσιάδου 8 στο Γαλάτσι όπως αναφέρεται στο twitter. Επίσης αναφέρουν 3 συλλήψεις για πλημελλήματα που αφορούν φθορές και ρευματοκλοπή.Η πλημεληματικές κατηγορίες είναι για παράνομη λήψη ρεύματος και φθορές...πότε και πός ξεκίνησε η κατάληψη...Κείμενο 2015, 

Αν. Συν. Αναρχικών Γαλατσίου :

Να μπούμε στα άδεια σπίτια – Κατάληψη στην Περσιάδου 8 (Γαλάτσι)...  

ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

Με την κατάσταση να παραμένει το ίδιο αβέβαιη για την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και με δεδομένο ότι η Ελπίδα που η κυβέρνηση υπόσχονταν προεκλογικά αποδεικνύεται και εμπράκτως ότι δεν έρχεται… θεωρούμε απαραίτητη την συνέχιση του ταξικού-κοινωνικού αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

Σαν αναρχικοί, πιστεύουμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη δράσεων που προτάσσει αυτοοργανωμένα  την δημιουργία εστιών αντίστασης και ελευθερίας της έκφρασης απέναντι σε ένα σαθρό πολιτικό σύστημα, που μοναδικός του στόχος είναι η εξαθλίωση και η εκμετάλλευση του ανθρώπου και της φύσης.

Έτσι στις 31 Μάρτη η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Γαλατσίου πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε στην κατάληψη του κτηρίου επί της οδού Περεσιάδου 8 στο Γαλάτσι.

Το συγκεκριμένο σπίτι είναι εγκαταλειμμένο εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και αποτελεί εστία μόλυνσης για τη γειτονιά και τους κατοίκους. Στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός αυτοοργανωμένου κοινωνικού χώρου – ανοικτού σε όσους/ες είναι ενάντια σε ιεραρχικές, ρατσιστικές και φασιστικές νοοτροπίες – έτσι ώστε να δημιουργηθούν σχέσεις αλληλεγγύης και ζύμωσης μεταξύ των ατόμων που θα συμμετέχουν σε αυτόν.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού και της διαμόρφωσης του χώρου από συντρόφους -ες ήρθε η αστυνομία και το αποτέλεσμα ήταν η προσαγωγή 4 συντρόφων-ισσων, οι οποίοι κρατήθηκαν στο ΑΤ. Πατησίων για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παρά την καταστολή που δεχτήκαμε δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε την συγκεκριμένη προσπάθεια, αφού ο σκοπός μας είναι η κοινωνική απεύθυνση και όχι η αντιπαράθεση μας με τους κατοίκους της περιοχής.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

10, 100,1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΠΡΙΛΗΣ 2015

 αναδημοσίευση για ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΠΡΙΛΗΣ 2015  από anarxikoigalatsiou.espivblogs.net

Εικόνες:


Σήμερα το πρωί πέρασαν οι 3 σύντροφοι που είχαν συλληφθεί χθες κατά την εκκένωση της κατάληψης Περεσιάδου 8 από τον εισσαγελέα με τις κατηγορίες της παράνομης επανασύνδεσης ρεύματος κ διατάραξης οικιακής ειρήνης, ο οποίος του παρέπεμψε στο αυτόφωρο από όπου πήραν αναβολή για τις 6 Δεκέμβρη. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License