"Όλη τη Νύχτα στο Πόδι" η Γαλλία με δακρυγόνα και συλλήψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κίνημα Nuit Debout (‘Όλη Νύχτα στο Πόδι’), που σαρώνει τη Γαλλία τις τελευταίες εβδομάδες ξεκίνησε ως διαμαρτυρία κατά της αντεργατικής πολιτικής του κράτους και έχει εξελιχθεί σε ένα κίνημα αγανακτισμένων, ενώ εξαπλώνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

"Όλη τη Νύχτα στο Πόδι" η Γαλλία με δακρυγόνα και συλλήψεις (ΒΙΝΤΕΟ) 23/04/16 20:52  

Δακρυγόνα , τραυματίες και συλλήψεις.  Αυτός είναι ο απολογισμός  των χθεσινών συγκρούσεων στο Παρίσι .  Μετά από  τρείς εβδομάδες διαδηλώσεων κατά των εργασιακών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση Ολάντ, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τη νύχτα  γύρω από την πλατεία της Δημοκρατίας  ενώ  διαδηλωτές  του κινήματος Nuit Debout έκαναν πορεία διαμαρτυρίας  προς τη λεωφόρο du Faubourg Saint-Martin.  Τουλάχιστον 12 άτομα συνελήφθησαν και όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας θα ακολουθηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες και όλοι οι συλληφθέντες στο εξής θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, όπως αναφέρει η Le Figaro. "Μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα, παρά τις εκκλήσεις προς το πλήθος να διαλυθεί, οι συγκρούσεις πολλαπλασιάστηκαν και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων" τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας και προσέθεσε ότι υπήρξαν και κάποιοι τραυματίες στη διάρκεια των συγκρούσεων. Το κίνημα Nuit Debout (‘Όλη Νύχτα στο Πόδι’), που σαρώνει τη Γαλλία τις τελευταίες εβδομάδες  ξεκίνησε ως διαμαρτυρία κατά της αντεργατικής πολιτικής του κράτους και έχει εξελιχθεί  σε ένα κίνημα  αγανακτισμένων, ενώ εξαπλώνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

          https://youtu.be/4sdPlWxwtYw  

Πηγή: http://www.enallaktikos.gr/ar25115el-oli-ti-nyxta-sto-podi-i-gallia-me-dakrygona-kai-syllipseis-vinteo.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License