Θεσσαλονίκη, Καμάρα : Ανάρτηση πανό για τους 3 συλληφθέντες στη Φλωρεντία

Θεσσαλονίκη, Καμάρα : Ανάρτηση πανό για τους 3 συλληφθέντες στη Φλωρεντία.

post image

Τη νύχτα στις 20 Απριλίου, στα τελειώματα ενός αυτοοργανωμένου πάρτυ στην Φλωρεντία, ένα περιπολικό προσέγγισε 2 άτομα θέλοντας να τους μεταφέρουν στο τμήμα γιατί δεν είχαν μαζί τους ταυτότητες. Κόσμος από το πάρτυ σταμάτησε την προσαγωγή των 2 αυτών ατόμων με επακόλουθο οι μπάτσοι να καλέσουν για ενισχύσεις άλλα 7 περιπολικά. Οι μπάτσοι επιτέθηκαν στον κόσμο που βρισκόταν εκεί με γκλοπ και πέπερ σπρέι προσπαθόντας να συλλάβουν όσους περισσότερους μπορούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν 3 άτομα από τα οποία οι 2 έχουν κατ' οίκον περιορισμό και ο τρίτος κρατείται ακόμα στην φυλακή της Φλωρεντίας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License