ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ Α.Β. ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ


Τις μέρες που διανύουμε, το κράτος και τα αφεντικά προσπαθουν να επιτεθούν ακόμα μια φορά με αναρίθμητα σκληρά μέτρα, στοχεύοντας τον άμεσο και έμμεσο μισθό μας, τις συντάξεις, τον κόπο της εργασίας μας. Εμείς, οφείλουμε να οργανωθούμε και να αντεπιτεθούμε, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω όσα προσπαθούν να μας στερήσουν. Άλλωστε, ολόκληρος ο πλούτος της κοινωνίας, ακόμα και οι βίλες των αφεντικών και τα ακριβά τους γούστα είναι πληρωμένα από τους δικούς μας κόπους, τον ιδρώτα και το αίμα εργατών.

Τα αφεντικά της Α.Β. Βασιλόπουλος, στη γραμμή του ΣΕΒ, των μεγαλοεργοδοτών και του κράτους, πρωτοστατούν στην προσπάθεια να σπάσει η αργία της Κυριακής. Δεν ξεχνάμε την εντατικοποίηση της εργασίας, τις παράνομες απολύσεις, την εργοδοτική τρομοκρατία της συγκεκριμένης αλυσίδας. Δε συγχωρούμε τη ζέση με την οποία ο Α.Β. ανοίγει τα καταστήματά του τις Κυριακές.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου 7 Μάη προς Κυριακή πρωί, καταστρέψαμε με σφυριές και μπογιές την πρόσοψη του σούπερ μάρκετ Α.Β. στην οδό Π.Μακρή στα Άνω Πατήσια, λίγες ώρες πριν ανοίξει σπάζοντας για μια ακόμα φορά την Κυριακάτικη αργία, αλλά και τη 48-ωρη απεργία για τον αντι-ασφαλιστικό νόμο.

ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ Α.Β. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ
ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

Προλετάριοι/Προλετάριες με μνήμη και ταξική συνείδηση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License