Τις άρπαξε πάλι ο φασίστας πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Χθεςτο μεσημέρι είχε την κακή ιδέα να περάσει από το κτίριο που κρατούνταν οι συλληφθέντες της 8/5 και ξαφνικά ο κομάντο των καταδρομών άρχισε να φωνάζει ότι τον βαράνε τρέχοντας στους μπάτσους να τον σώσουν. Την προηγούμενη φορά που εντοπίστηκε στην Ευελπίδων μόλις που σώθηκε ο καρπαζοεισπράκτορας τρέχοντας μέσα σ΄ένα καταιγισμό από φάπες σε μια καφετέρια έξω από τα δικαστήρια.    


Έγραψε επιστολή ο βλάκας στον υπουργό δικαιοσύνης με απίστευτες περιγραφές. Πήγε λέει στα δικαστήρια παρά την αποχή γιατί είχε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και τον πλακώσανε οι αναρχικοί. Έμεινε κλεισμένος μαζί με μπάτσους μέσα σε ένα κτίριο για την προστασία του μέχρι που αποχώρησαν οι αναρχικοί και εφυγε μια ώρα μετά με αστυνομική συνοδεία με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή! Στο τουίτερ γίνεται χαμός από την καζούρα που του κάνουν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License