ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να υπερασπιστούμε τους χώρους μας, ως σημεία ρήξης με το πλέγμα των εκμεταλλευτικών σχέσεων,αντίστασης και πραγμάτωσης των προταγμάτων μας για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας.

post image

''Σε μια κοινωνία σήψης και καταστροφής εμείς επιλέξαμε το δρόμο της αλλαγής μέσω επαναστατικών διαδικασιών. Διαδικασιών ανοιχτών που αποτελούν κοινωνικούς χώρους, στους οποίους αναπτύσσονται ανησυχίες, προβληματισμοί, τρόποι σκέψης και δράσης, που ταυτόχρονα βγαίνουν στην πόλη και στις γειτονιές της μεταφέροντάς τους στην κοινωνία.
Επομένως αρχικός μας στόχος είναι η επίτευξη της πολιτικής συνειδητοποίησης των ατόμων που απαρτίζουν την κοινωνία, η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει στη συλλογικοποίηση και ενεργό πολιτική δράση αυτών με τελικό σκοπό την ανατροπή του σημερινού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας και την αντικατάστασή του από έναν άλλο.
Κάνοντας κατάληψη σε συνθήκες καπιταλιστικής δημοκρατίας στη καρδιά της μητρόπολης, θέλουμε να τονίσουμε και να διαδώσουμε μια αντίδραση στο υπάρχον σύστημα αντιπροτείνοντας νέες μορφές οργάνωσης της κοινωνίας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μας αρκεί να κάνουμε χίλιες αρνήσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνουμε και άλλες τόσες καταφάσεις ''
(απόσπασμα από την μπροσούρα “η ανάγκη της στέγασης και η λύση της κατάληψης ως μέσο επαναστατικής πράξης”)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License