Η εργαλειοθήκη της διαβίωσης - Savoir-vivre για κλέφτρες με συνείδηση (εκδήλωση)

Εισήγηση της πολιτικής συνέλευσης της κατάληψης Τερμίτα, σε εκδήλωση με αφορμή τα 5α γενέθλια της κατάληψης.

Η εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο "Η εργαλειοθήκη της διαβίωσης - Savoir-vivre για κλέφτρες με συνείδηση" έγινε την Παρασκευή 20 Μαϊου 2016 στην κατάληψη Τερμίτα, στο πλαίσιο του 3μερου που διοργάνωνε η κατάληψη για τα 5α γενέθλια της.

Η εισήγηση της πολιτικής συνέλευσης της Τερμίτας είχε θέμα την αλλοτριωμένη εργασία, τις περιφράξεις, τις αυτομειώσεις-απαλλοτριώσεις και το ζήτημα της άρνησης εργασίας. Παρατίθεται από κάτω σε μορφή pdf.

Η εισήγηση αυτή αποτελεί και μια αυτοπαρουσίαση, για το πως συνδέονται οι καταλήψεις στέγης με το πρόταγμα της απαλλοτρίωσης και την επίθεση στην συνθήκη της μισθωτής σκλαβιάς, στα πλαίσια της καμπάνιας "Fuck the Nations, Squat the World".

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License