Σχέδιο παρέλκυση της δίκης από τους νεοναζί Στη σημερινή (Δευτέρα, 30 του Μάη) συνεδρίαση έγινε σαφές ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να καθυστερήσουν τη δίκη τους, με μια προφανή παρελκυστική τακτική. Οπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο ρεπορτάζ, οι δύο διορισθέντες από το δικαστήριο συνήγοροι θα ζητούσαν διακοπή προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας, όπως έχουν δικαίωμα, και έτσι η κίνηση αυτή της προεδρεύουσας εφέτη Μ. Λεπενιώτη θα μετατραπεί σε μπούμερανγκ.

Μπορεί η προθεσμία που δόθηκε στους διορισμένους συνηγόρους να είναι μικρή (μέχρι την Παρασκευή 3 Ιούνη), όμως η παρελκυστική τακτική θα συνεχιστεί με νέους διορισμούς. Γνωρίζουμε συνήγορο που τον πλεύρισαν και τον ρώτησαν αν δέχεται να αναλάβει κατηγορούμενο χρυσαυγίτη. Γνωρίζουμε ότι δέχτηκε και έτσι, όταν υποβληθεί αίτημα διορισμού, ο συνήγορος θα ζητήσει διακοπή προκειμένου να ενημερωθεί.

Το μόνο βέβαιο είναι πως μ’ αυτή την παρελκυστική τακτική από το στενό πυρήνα των υπερασπιστών των νεοναζί, τους αφαιρείται ο ισχυρισμός ότι τελούν υπό δικαστική ομηρία.

Η προεδρεύουσα ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούνη θα γίνουν συνεδριάσεις στις 3, 9, 13, 24 και 28. Περιμένουμε πότε θα γίνει η επόμενη παρελκυστική κίνηση.   ΚΟΝΤΡΑ   http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/26259.Σχέδιο-παρέλκυση-της-δίκης-από-τους-νεοναζί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License