ενημέρωση από το δικαστήριο του συντρόφου Γ.Τσιρώνη


Αθώος, παμψηφεί, κηρύχτηκε ο σύντροφος από όλες τις κατηγορίες και άλλη μια νίκη πιστώνεται στο α/α κίνημα , αυτή τη φορά εντός της δικαστικής αίθουσας. Η αντιμετώπιση της έδρας, απέναντι στην υπόθεση, ήταν ομολογουμένως ήπια και χωρίς προκλήσεις, ενώ η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων οδήγησε τον εισαγγελέα να προτείνει την απαλλαγή του συντρόφου από το σαθρό κατηγορητήριο. Η αθώωση αύτη βρίσκει τις ρίζες της σε ένα πυκνο πλέγμα αλληλεγγύης που εδώ και δέκα χρόνια στήριξε και στηρίζει την πορεία των τεσσάρων συντρόφων, στήνοντας αναχώματα στο ανελέητο κυνηγητό τους από τους διωκτικούς μηχανισμούς του κράτους. 

                                 Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

                           ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

                    ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

                ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

                ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

από @ 03/06/2016 7:23 μμ.


Να συμφωνησω και εγω οτι σπανια ακους τετοια αγορευση απο εισαγγελεα ο οποιος τονιζε οτι το κατηγορητηριο ηταν εντελως σαθρο και ειναι ντροπη να γινονται τετοιες δικες, συνεπως προτεινε την αθωωση του συντροφου. Να προσθεσω οτι ο Γρηγορης υπερασπιστηκε τις θεσεις του λεγοντας οτι συμφωνει γενικα με την απαλλοτριωση της τραπεζας, παρολο που η βασικη κατηγορια ηταν η συμμετοχη του στην περιβοητη ληστεια τη ΕΘνικης τον Γεναρη του '06. Στο τελος αναχωρησε με τα χειροκροτηματα των αλληλεγγυων που βρισκονταν στην αιθουσα.

από @ 04/06/2016 9:55 πμ.


Δηλαδη ο συντροφος θα βγει?

από @ 04/06/2016 1:07 μμ.


απ'όσο ξέρω, δυστυχώς εμπλέκεται και σε τρομοδίκη -βλ. σαν δήθεν μέλος του ΕΑ κλπ

ας ενημερώσει όμως αναλυτικότερα η συνέλευση


εδώ https://athens.indymedia.org/post/1559795/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License