Τριπλός εμπρησμός στο κέντρο της Αθήνας

https://gr-contrainfo.espiv.net/2016/06/04/athens-triple-arson-attack-in-the-city-centre/

 

Τις τελευταίες μέρες του Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας, πυρπολήσαμε 2 ATM της Alpha Bank, καθώς και έναν εκσκαφέα που χρησιμοποιούνταν για την επέκταση της γραμμής του metro στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια του κράτους να αναβαθμίσει τον μηχανισμό ελέγχου και πειθάρχησης, με σκοπό να εδραιώσει μια καταναλωτική και ειρηνική κανονικότητα παντού και να επιτεθεί στους χώρους διάχυσης των αναρχικών θεωρήσεων και πρακτικών, γι’ αυτό και επιλέγουμε την επίθεση με όλα τα μέσα σε κάθε μορφή εξουσίας.

Πραγματοποιήσαμε αυτή τη δράση επιπλέον στη μνήμη του συντρόφου μας Mauricio Morales, που σκοτώθηκε στις 22/5/2009, και σε αλληλεγγύη με τα έγκλειστα συντρόφια μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΣΟΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ
ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΣΙΝΙΑΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΠΦ
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΦΑΙΡΕΣ FIGHT NATIONS, SQUAT THE WORLD

Πυρήνας διάχυσης της εξεγερτικής βίας/FAI-IRF

στ’ αγγλικά

από ABOUTBANK@OTENT.GR 08/06/2016 9:22 πμ.


ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΤΙΜΑ  ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΤΑΝ  ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ  ...υποστηριζω οτι πιεσεις κατα  τραπεζων  ....οφειλουν να λαβουν χωρα ,οφειλουν να υλοποιηθουν  ωστε  οι τραπεζες να  προσαρμωσουν τις απαιτησεις τους στο μετρο του εφικτου  κι  οοχι  στα παραλογα   επιτοκια επι  δανειων καρτων κλπ. συγκροτημενα και  χωρις μαρφιν   που  εγινε απο προβοκατορες  για να μεμφθουν το κινημα ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ  ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ  ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕ...διαδηλωσεις..και...συνθηματα!! τις  τραπεζες ωστε να  στεκονται πιο  ηθικα  απεναντι στον ανεργο πολιτη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License