[Ζωγράφου] Μαζική εξόρμηση αντιπληροφόρησης

Μαζική εξόρμηση αντιπληροφόρησης στου Ζωγράφου με αφετηρία την κατάληψη της Βίλας Ζωγράφου

post image

Τη Τετάρτη 9/6 πραγματοποιήθηκε μαζική εξόρμηση αντιπληροφόρησης στου Ζωγράφου από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης Προλεταριακών Αγώνων, με την υποστήριξη ατόμων που συμμετέχουν στο Αυτοργανωμένο Studio "Αχορδία", στη δομή κριτικής και συλλογικής μελέτης της "Αναταραχής Φύλου" της Judith Butler, στην Ομάδα Αυτοδιαχειριζόμενης Καλλιέργειας του περιβάλλοντα χώρου της Βίλας Ζωγράφου, στην ομάδα κριτικής μελέτης του Α' Τόμου του "Κεφαλαίου" του Κ. Μαρξ και στην ομάδα αυτοδιαχειριζόμενης βιβλιοθήκης "Δυσ-λεξία". Τη δράση αυτή στήριξαν και συντρόφισσες/οι που απλά συμμετέχουν στη ανοικτή διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης της Βίλας Ζωγράφου. Έγινε αφισοκόλληση και μοιράστηκαν κείμενα που προπαγάνδιζαν τις δραστηριότητες των ομάδων αυτών, οι οποίες συστεγάζονται μαζί με άλλες στην κατάληψη, καθώς και άλλων συλλογικοτήτων. Το προπαγανδιστικό υλικό της Σ.Α.Π.Α.,συγκεκριμένα, περιελάμβανε αφίσες για τον αγώνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο ΕΚΠΑ για το εργατικό ατύχημα συναδέλφου και για την εκδήλωση που αφορά στον νέο ασφαλιστικό νόμο που θα γίνει στην κατάληψη το Σάββατο 11/6, και εκατοντάδες κείμενα για τον κινητοποίηση ενάντια στην απόλυση στο ρουχάδικο "Blade". Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η κεντρική λεωφόρος του Ζωγράφου γέμισε κυριολεκτικά υλικό που αφορά τους αγώνες και τις δράσεις των από τα κάτω. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License