Τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκε μια σειρά από χαμηλής έντασης και αποτυχημένες επιθέσεις φασιστών σε αντιεξουσιαστικές καταλήψεις στον ελλαδικό χώρο.

Κάποιοι άλλοι φασίστες στην Καβάλα έβγαλαν όπλο για να γλυτώσουν κατά τη διάρκεια συμπλοκής τους με συντρόφους εκεί.

Στο Βόλο, είχαμε στις 10/6  δικαστήριο μετά απο παλαιότερο γεγονός στο οποίο ο ντόπιος  βουλευτής της χ.α. παναγιώτης ηλιόπουλος είχε τραβήξει όπλο ενάντια σε αντιφασίστα.

Στην πόλη μας, μετά τη διάλυση των γραφείων της χ.α., τις αμέτρητες φάπες σε φασίστες, τις ενδοφασιστικές φαγωμάρες, τις πλούσιες αντιφασιστικές δράσεις,  οι κάθε λογής φασίστες κεντρικοί, "αυτόνομοι" ή ημιαυτόνομοι έχουν λουφάξει. 

Η ίδια η χ.α. δεν τολμάει να κάνει εκδήλωση εντός πόλης και γυρνά απο χωριό σε χωριό, με τελευταίο της καταφύγιο το ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά. Οι "αυτόνομοι" εθνικιστές του  σιδηρά πατρίς δεν υπάρχουν ούτε καν στο ιντερνετ,  ο φασιστοσύνδεσμος μυρμηδόνες μαζεύτηκε ταχύτατα μετά από  "επίσκεψη"...

Ο φασισμός και οι φασίστες δεν έχουν στα μέρη μας ούτε παρόν ούτε και μέλλον. Οι δρόμοι και οι τοίχοι μας θα παραμείνουν αφιλόξενοι για το φασιστικό δηλητήριο.

 

Έτσι λοιπόν, τα ξημερώματα της 10/6 επιτεθήκαμε και διαλύσαμε τη τζαμαρία του χασάπικου επί της οδού κασσαβέτη και μαγνήτων. Ο ιδιοκτήτης του ο "νικόλας" παλιά φασιστοκαραβάνα, απογοητευμένος που τελικά δεν πολιτεύτηκε με τη χ.α. όπως ονειρευόταν, προχώρησε στη δημιουργία του "Ελλήνων Δύναμις" τελευταία στο Βόλο.

Να θυμήσουμε, ότι το μαγαζί του λειτουργούσε παλιότερα ως τόπος μάζωξης 20ευράκηδων εξυπηρετητών της χ.α., ως ορμητήριο για κάποιες από τις ελάχιστες φασιστοδράσεις στην πόλη, και ως στέκι των μυρμηδόνων.

Ας γνωρίζει λοπόν ο χασάπακλας, όπως και καθες άλλο φασιστικό σκουπίδι στο Βόλο, ότι η διαλυμένη τζαμαρία δεν ήταν ούτε η αρχή ούτε και το τέλος της δράσης μας. Ήταν απλά μια προειδοποίηση.

Αν δεν το βουλώσουν, αν δε λουφάξουν οριστικά στα σιχαμερά λαγούμια τους, μετά τη τζαμαρία σειρά θα έχουν οι ίδοι.

 

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 

FUCK NATIONS SQUAT THE WORLD

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License