Προβοκατσια επιχειρει να στησει ο προεδρος του εμπορικου συλλογου αμαρουσιου Νικολαρακος. Η αδερφη του δε, δεν διστασε να βαλει μπροστα τους υπερηλικες γονεις της σπρωχνοντας τους πανω στην περιφρουρηση και ωρυομενη οτι εχουν επιληψια. Παραλληλα, οι 4 μπραβοι που εχει φερει ο Νικολαρακος αφου απετυχαν να σπασουν την περιφρουρηση, κυκλοφορουν με γεματα τσαντακια προκαλωντας. Οι περιφρουρησεις συνεχιζονται.

από n, 03/07/2016 3:28 πμ.


Απόψε στο Μαρούσι προχωρήσαμε (από τις 6μμ μέχρι τις 11μμ) σε μια σειρά εργατικών αποκλεισμών καταστημάτων, που με το περασμα του χρόνου ολοένα και αυξάνονταν. Ως αποτέλεσμα πολλοί καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να αποδεσμεύσουν τους εργαζόμενούς τους πολύ πιο γρήγορα από ότι σκόπευαν. Μετά τις 11μμ πραγματοποιηθήκε πορεία. Θα υπάρχει και στη συνέχεια ολοκληρωμένη ενημέρωση και παρουσίαση φωτογραφιών από τις εργατικές παρεμβάσεις μας.

από n. 04/07/2016 10:11 πμ.


στο site του Συντονιστικού δράσης έχουν ανέβει ήδη κάποιες φωτό από τις παρεμβάσεις μας, τους αποκλεισμούς καταστημάτων και την πορεία που ακολούθησε  http://syntonistikokyriakes.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License