Στήριξη αγώνα πρώην πακετά «Μάσα Μπούκα» (Βέροια) & παρέμβαση αλληλεγγύης σε ΒΙΟΜΕ/ΡΟΜΠΕΝ

Οι εργατικές και κοινωνικές ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες! Δύναμη στον αγώνα των εργατών ΒΙΟΜΕ/ΡΟΜΠΕΝ στην Αθήνα

post image

Σήμερα το πρωϊνό ήταν γεμάτο από εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Το πρωί βρισκόμασταν έξω από την επιθεώρηση εργασίας στη Βέροια, πλάι στο Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπών στον κλάδο του επισιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας, για να στηρίξουμε τον αγώνα του πρώην πακετά του ταχυφαγείου «Μάσα Μπούκα» που διεκδικεί τα ένσημα και τα δεδουλευμένα του από το πρώην αφεντικό.

Αργότερα, βρεθήκαμε λίγο πιο πάνω, μπροστά στην είσοδο του δημαρχείου Βέροιας με πάγκο διανομής προϊόντων ΒΙΟ.ΜΕ και κείμενο αλληλεγγύης στον αγώνα των εργατών ΒΙΟ.ΜΕ και ΡΟΜΠΕΝ που κορυφώνεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Οι εργατικές και κοινωνικές ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες!

Δύναμη στον αγώνα των εργατών ΒΙΟΜΕ/ΡΟΜΠΕΝ στην Αθήνα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License