ανάληψη ευθύνης : "όποιος ψάχνει βρίσκει"

εμπρησμός οχήματος

post image

Όποιος ψάχνει, βρίσκει…
 Διαβάζοντας με ευχαρίστηση την ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του οχήματος του Θέμη Κανάρη και αξιοποιώντας τις δημοσιοποιημένες πληροφορίες , εντοπίσαμε την ύπαρξη άλλου ενός φασιστοειδούς και είπαμε να δώσουμε και εμείς με τη σειρά μας ευχαρίστηση σε άλλους συντρόφους αντιφασίστες.
 Ο Ιωάννης Σκλαβούνος  , κάτοικος Υμηττού στην οδό Σμύρνης που κινείται με το υπ’ αριθμόν ΖΗΚ 6139 όχημα, μάρκας  Citroën Saxo  είναι σε γενικές γραμμές ένας νεαρός της διπλανής πόρτας.
 Φαίνεται ιδιαιτέρως κοινωνικός , συμπαθής και εργατικός. Μόνο που η αντίληψη του για την κοινωνικοποίηση διαφέρει λίγο απ ’τη δική μας.

 Ο Γιάννης Σκλαβούνος εμπλέκεται με τον κεντρικό πυρήνα του εθνικιστικού φεστιβάλ πολεμικών τεχνών PROPATRIA. H προαναφερθείσα διοργάνωση, σύμφωνα με στόματα και πληροφορίες  που μπορούν να βρεθούν πολύ εύκολα, αποτελεί τη «δημόσια» εικόνα ατόμων που σχετίζονται  με ομαδούλες όπως Combat18, ΑΜΕ κλπ , οι οποίες το τελευταίο διάστημα αναλώνονται σε μαυρίσματα τοίχων των εξωτερικών χώρων. Χώρους τους οποίους ποτέ δε θα καταφέρουν να βλάψουν επί της ουσίας.
 Ο Γ.Σ. αποτέλεσε μέλος της ελληνική αποστολής του propatria που στάλθηκε στη Ρώμη για να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του εκτελεσθέντος καθάρματος Μίκη Μάντακα.

Για τους παραπάνω λόγους τα χαράματα της πέμπτης πυρπολήσαμε , με απλά μέσα, το όχημα του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.
Η κίνησή μας αποτελεί μια προειδοποίηση γι’ αυτόν και το σινάφι του.
Αν θαυμάζουν τόσο πολύ το Μίκη, μπορούμε να επισπεύσουμε τη συνάντηση με το ίνδαλμά τους. 

 

Εμπρηστική Αντιφασιστική Περίπολος

Και αν τολμήσουν και αντικρίσουν
της ψυχής μας τους κεραυνούς
θα δούνε τότε αν μπορούνε
πως θα είναι οι σφαίρες μας για αυτούς

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License