Χτές, τρίτη 12 του μήνα,στην περιοχή του Καματερού(Αθήνα) εντοπίσαμε 2 άτομα, τα οποία πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση, με θέμα την επικείμενη εκδήλωση στις 15 του μήνα των "ελλήνων συνέλευσης" στην περιοχή του καματερού.
Με γρήγορα αντανακλαστικά, επιδιώξαμε την συναντήση μαζί τους στον δρόμο που είχε ως φυσική απόληξη,να επιδείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους στο τρέξιμο, αφου πρώτα ανταμίφθηκαν με αυτο που τους έπρεπε.

Απο την πλεύρα μας, δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγόνος,αφου δεν υπάρχει κάποιος λόγος.Αλλά να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση, οτι οι γειτονιές μας, αποτελούν ζωτικά μας κύτταρα και ποτέ δεν θα αφήσουμε να διαχύσουν το δηλητηριό τους ανενόχλητοι.


Αναρχικοί/ες απο την Ανάκασα και το Καματερό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License