Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Κάτω Πετράλωνα

https://gr-contrainfo.espiv.net/2016/07/16/athina-spasimo-grafeiwn-syriza-kato-petralona/

λάβαμε στις 16 Ιούλη 2016

Η δημοκρατία και τα κόμματά της παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην διαιώνιση και την υπεράσπιση του εξουσιαστικού συμπλέγματος. Έτσι, βρίσκονται πάντοτε στο στόχαστρο των αναρχικών.

Ξημερώματα Τρίτης 12 Ιουλίου σπάσαμε τις τζαμαρίες των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Κάτω Πετράλωνα.

Η επίθεση αυτή αποτελεί μια πράξη αναρχικής βίας. Στόχος μας ήταν να επιφέρουμε ένα ελάχιστο πλήγμα στον εχθρό αλλά και να συμβάλλουμε στην προώθηση της εξεγερτικής δράσης. Επιπροσθέτως, αυτή η επίθεση είναι μια μικρή συνεισφορά, έστω και καθυστερημένα, στο διεθνές κάλεσμα για δράσεις αλληλεγγύης στους αναρχικούς και αντιφασίστες κρατούμενους στη Ρωσία, το οποίο τοποθετήθηκε χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ

ένας αναρχικός πυρήνας ταραχών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License