Φόρος τιμής (για τις μάχες στο Χαλέπι)7/11/2016

Δευτέρα 11η Ιουλίου: Μια μαζική αντεπίθεση στο Χαλέπι έσπασε την πολιορκία του Μπασάρ του σκύλου και κατέλαβε το κέντρο της πόλης με την εξέγερση του λαού.

Οι στρατηγοί του FSA διέταξαν την υποχώρηση και εμπόδισαν τη νίκη στο Χαλέπι ... Φτάνει πια με την εκμετάλλευση του αίματος των μαρτύρων του συριακού λαού, για να διαπραγματευτούν το δικό τους μέρος της λείας της ματωμένης Συρίας!

Τιμή σε όλους τους μάρτυρες της επαναστατικής επίθεσης της 11ης Ιούλη!
Αλληλεγγύη με την Ταξιαρχία Leon Sedov και τιμή στο μάρτυρα Hamza al Twil!


Τεράστια εξέγερση των εργατών και των αγροτών του Χαλεπίου κατά της γενοκτονίας Al Assad! Μια εξέγερση των εκμεταλλευόμενων έσπασε την πολιορκία που επιβλήθηκε από τους αιμοσταγείς δολοφόνους. Οι μάζες γνώριζαν ότι έπρεπε να σπάσουν την πολιορκία, για να μην καταλήξουν σαν τη Madaya, να πεθάνουν από την πείνα. Ο Μπασάρ ο σκύλος και οι μισθοφόροι του τρέχανε να γλιτώσουν σαν τα ποντίκια, που είναι.
Γίνονταν μάχες στο παλιό τμήμα της πόλης, στις γειτονιές στα νότια και στο κέντρο... οι μάζες κατέλαβαν το δημαρχείο, το υψηλότερο κτίριο από το οποίο μπορούσαν να ελέγχουν μεγάλο μέρος της πόλης και την έδρα των φασιστών του Αλ Άσαντ. τα στρατεύματά τους στάλησαν μόνο σε μερικές από τις γειτονιές στα δυτικά, όπως στη Hamdaniya και το Νέο Χαλέπι... προστατεύοντας όσο μπορούσαν την περιοχή των αστών, τη στρατιωτική ακαδημία και τις βάσεις.
Η πολιορκία έσπασε και ή οδός Καστέλλο (που συνδέει τις αντάρτικες γειτονιές του Χαλεπίου με τις ελεύθερες ζώνες έξω από την πόλη, προς τα δυτικά) ανακτήθηκε. Κατέλαβαν τις 4 πιο σημαντικές τράπεζες στο Χαλέπι, στην οποία υπήρχαν κεφάλαια για να προμηθευτούν τα τρόφιμα για να πορευτούν προς τη Δαμασκό. Η επανάσταση δεν παραδίνεται, νικά τα στρατεύματα του Al Assad στο Χαλέπι, σπάει τις πολιορκίες και προσπαθεί να πάει προς τα εμπρός!
Ήταν μια λαμπρή μέρα για τους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες και τις επιτροπές συντονισμού που άρχισαν να δημιουργούνται ξανά, σπάζοντας την ιεραρχία των αστών στρατηγών του FSA, που ποτέ δεν ήθελαν να πάνε τόσο μακριά όσο πήγαν οι μάζες, και κάλεσαν για άμεση υποχώρηση, καθώς έβλεπαν φοβισμένοι τις μάζες που κατέβαιναν στις μάχες και στους δρόμους καταλαμβάνοντας τις τράπεζες, γιατί φοβόντουσαν ότι θα απαλλοτριώσουν το σύνολο της αστικής τάξης, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των στρατηγών.
Οι σύντροφοι της Ταξιαρχίας Leon Sedov, ήταν στην πρώτη γραμμή αυτών των μαχών, πολεμώντας ενάντια στα φασιστικά στρατεύματα γενοκτονίας του Μπασάρ του σκύλου και τους μισθοφόρους του της Χεζμπολάχ, το λευκό στρατό του Putin και την προσπάθειά του για την απομόνωση των μαζών. Ο σύντροφος Hamzah Al Twil, μέλος αυτής της ταξιαρχίας, έπεσε σε αυτή την επίθεση που εξέπληξε τους πάντες και θα στοιχειώνει για πάντα τους εφιάλτες του Μπασάρ αλ Άσαντ και των υποστηρικτών του. Αυτό αποδεικνύουν τα αποβράσματα του Μπασάρ, που εν ψυχρώ έδειξαν ως νίκη το σώμα του ήρωά μας Χαμζά, σε εικόνες, βίντεο και κανάλια ειδήσεων!
Τιμή και δόξα στο Hamzah Al Twil και σε όλους τους μάρτυρες που έπεσαν σε αυτή τη μάχη στο Χαλέπι! Το επαναστατικό αίμα που χύθηκε στο Χαλέπι ας είναι μια φλόγα που καίει το σύνολο της Συρίας με τη φωτιά της επανάστασης! Θα προελάσουμε σε όλο το Χαλέπι, θα φτάσουμε στη Δαμασκό, θα νικήσουμε τον Μπασάρ το σκύλο, και θα εκδικηθούμε για όλο το αίμα των μαρτύρων μας μέχρι την τελευταία σταγόνα!
Στο Χαλέπι, αγωνιζόμαστε σαν μια πραγματική ένοπλη ιντιφάντα. Για μια ενιαία ιντιφάντα από το Χαλέπι ως την Ιερουσαλήμ, από τη Υεμένη μέχρι το El Cairo!
Παλεύουμε με τα ταξικά μας αδέρφια στην Ελλάδα, ενάντια στο ιμπεριαλιστικό Μάαστριχτ και μαζί με τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε αυτή τη χώρα. Είμαστε με τους έγχρωμους εργαζόμενους που αγωνίζονται στη νότια Αφρική και όσους κατεβαίνουν στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στους λευκούς αστυνομικούς και το δολοφονικό καθεστώς των "Ρεπουμπλικάνων". Θα επιτύχουμε τη νίκη στην ιμπεριαλιστική Ευρώπη με τους εργαζόμενους του γαλλικού Μάη νικώντας τον Hollande και την πέμπτη Δημοκρατία.

FLTI

από @ 23/07/2016 5:45 πμ.


30000 μισθοφοροι πολεμουν στο πλευρο και του fsa.....δηλαδη εαν υπαρχει και fsa οπως τον ειχαμε γνωρισει το 2012.

 

επισης καμια πολιορκια δεν εσπασε ο δρομος καστελλο παραμενει κλειστος και δεν διαφενεται να ανοιξει

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License