Ενημέρωση από την κατάληψη του πρώην Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων (Χαλκίδος 19)

Ενημέρωση από την κατάληψη του πρώην Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων (Χαλκίδος 19)

Το κτίριο του πρώην Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων επί της οδού Χαλκίδος 19 στα Άνω Πατήσια, τελεί υπό κατάληψη εδώ και τέσσερις μέρες από αλληλέγγυους και πρόσφυγες που έχουν εκδιωχθεί από το λιμάνι του Πειραιά. Στον κατειλημμένο χώρο στεγάζονται αυτή τη στιγμή γύρω στα 150 άτομα, κυρίως οικογένειες.

Από πληροφορίες, έχουμε μάθει πως ήδη έχει παρθεί μερίδα προσφύγων, από πούλμαν που ήρθαν με την συνοδεία μπάτσων την δεύτερη μέρα απ'οταν το κτίριο καταλήφθηκε, ο οποίος έχει οδηγηθεί βεβιασμένα σε camps. Παρόλα αυτά η κατάληψη συνεχίζει να λειτουργεί. Χτες 23/07 οι μπάτσοι απείλησαν ότι το παραπάνω γεγονός θα επαναληφθεί.

Θεωρούμε την απειλή του κράτους βάσιμη γι' αυτό και καλούμε τον κόσμο του αγώνα να σταθεί αλληλέγγυος στο εγχείρημα και να το πλαισιώσει.

Κατειλημμένο πρώην Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων
Χαλκίδος 19, Άνω Πατήσια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License