ΠΕΜΠΤΗ 28/7, συγκέντρωση-διαδήλωση για την υπεράσπιση των καταλήψεων στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ , 6 το απόγευμα

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στις 3  προσφύγων και μεταναστών της Θεσσαλονίκης που βάλλονται από την αστυνομική καταστολή αυτές τις μέρες και στους 85 προσαχθέντες συντρόφους μας που κατηγορούνται επειδή επέλεξαν να μην μείνουν απαθείς στις συνθήκες μαζικής αποβλάκωσης και υποταγής που μας επιβάλλονται καθημερινά από το Κράτος και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Καλούμε όλες και όλους τους φίλους της κατάληψης ΕΜΠΡΟΣ να συμμετάσχουν σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 28/7 στην συγκέντρωση-διαδήλωση για την υπεράσπιση των καταλήψεων στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) στις 6 το απόγευμα.

Θα υπερασπιστούμε τους χώρους του κινήματος, θα αντισταθούμε στην καταστροφή των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, θα αγωνιστούμε για έναν κόσμο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

https://www.facebook.com/embrosgr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License