Ανάληψη ευθύνης για τη Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Ως ελάχιστη απάντηση το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου σπάσαμε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πετράλωνα.

Η κατασταλτική επιχείρηση τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/7 στη Θεσσαλονίκη με εκκένωση 3 καταλήψεων και 74 συλλήψεις συνολικά αποδυκνύει οτι το κράτος έχει συνέχεια και η πορεία του καθεστώτος προς τον ολοκληρωτισμό συνεχίζεται ανεξαρτήτως πολιτικού διαχειριστή.

Ως ελάχιστη απάντηση το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου σπάσαμε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πετράλωνα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License