Γκρεμίστε το ορφανοτροφείο θα γκρεμίσουμε τον κόσμο σας συθέμελα

 

Tην Τρίτη 26/7 προς Τετάρτη 27/7 πραγματοποιήθηκε παράλληλη εισβολή της αστυνομίας σε 3 καταλήψεις στην Θεσσαλονίκη οι οποίες φιλοξενούσαν μετανάστες: Ορφανοτροφείο στην οδό Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα στη Hurriya (Καρ. Ντηλ 34), και στο Μανδαλίδειο κτίριο στην λεωφόρο Νίκης. με σκοπό την εκκένωση αυτών.

Εν συνεχεία μπουλντόζα κατέστρεψε την κατάληψη του ορφανοτροφείου ενώ μπροστά έιχαν παραταχθεί μπάτσοι με αυτόματα στο χέρι.

Η χρονική στιγμή των ταυτόχρονων εκκενώσεων δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργη καθώς κάποιες ημέρες πριν,το No Border camp που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΑΠΘ ενόχλησε αρκετά, καθώς επίσης δεν είναι καθόλου τυχέο οτι οι μηνύσεις από τους ιδιοκτήτες των τριών προαναφερθέντων καταλήψεων κατατέθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα λίγες ημέρες πριν την συντονισμένη επίθεση για άλλη μια φορά της εξουσίας ( κυβέρνηση,εκκλησία,αστυνομίας και ΑΠΘ) προς κατειλημμένους, αυτοοργανωμένους χώρους.

Το κράτος καθώς και οι εγκεκριμένες ΜΚΟ, έχουν την ψευδαίσθηση ότι το μονοπώλιο της απεύθυνσης του λόγου στους πρόσφυγες τους ανήκει, δεν επιτρέπεται σε άλλον να τους απευθυνθεί ειδικά όταν αυτό γίνεται για την ανάπτυξη κοινών αγώνων.

Η αμφισβήτηση της συνθήκης αυτής, έρχεται να πάρει σάρκα και οστά απο τις όλο και αυξανόμενες αυτοοργανωμένες καταλήψεις, που τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και αποτελούν στέγες αντίστασης καθώς και ζύμωσης των αγώνων απο ντόπιους και μετανάστες.

Αυτές οι αυτοοργανωμένες δομές τρομάζουν τα μπλοκ της εξουσίας και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα: διμοιρίες των ΜΑΤ, εκκενώσεις, καταστολή, βια.

Καταλάβετέ το καλά μπάτσοι, παπάδες, και λοιποί εξουσιαστές , Θα μας βρείτε μπροστά σας.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ, ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

 

 

                                                                                                          ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                    

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License