Παρέμβαση στα γραφεία Σύριζα Παιανίας για τις 3 καταλήψεις στην Θεσσαλονίκη


post image

Την Τετάρτη 27/7 η κυβέρνηση Συριζανελλ εκκένωσε με την αστυνομία 3 καταλήψεις στέγης προσφύγων-μεταναστών στην Θεσσαλονίκη(Κατάληψη Ορφανοτροφείο, Hurriya και Λεωφόρου Νίκης). Η συνολική αποτίμηση 74 συλλήψεις. Λίγες ώρες αργότερα ο δήμαρχος Αθηνών Καμίνης καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για τα κατειλημμένα δημοτικά κτίρια που στεγάζουν μετανάστες-στριες , επειδή “υποβαθμίζουν την πόλη”. Λίγες ώρες αργότερα η 29χρονη μετανάστρια Αζάζ Ράγκντα πεθαίνει στο “camp Softex” στη Θεσσαλονίκη, λόγω μη ύπαρξης ασθενοφόρου και γιατρού έπειτα από επιληπτική κρίση. Λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός  “δημόσιας τάξης” Τόσκας βγαίνει να κάνει χυδαίες και αηδιαστικές δηλώσεις με σκοπό να υπερασπιστεί τις εκκενώσεις από τα “αριστερά” (sic).

Στις 29/7 επιλέξαμε σαν ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και στις καταλήψεις να γράψουμε συνθήματα στη βιτρίνα των γραφείων του Σύριζα στην Παιανία. Αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει ότι δεν έχει απολύτως καμία διαφορά με τις προηγούμενες.

Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις

Καμία δίωξη-ποινικοποίηση των καταλήψεων

Αντιφασιστική Κίνηση Παιανίας-Γλ.Νερών

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License