Επίθεση με μολότοφ στα κοπρόσκυλα των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ

Τη νύχτα της Πέμπτης 28/7 επιτεθήκαμε με μολότοφ στα κοπρόσκυλα των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ που βρίσκονται στρατοπεδευμένα στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Το κύμα που έρχεται από κάτω δεν σταματά.

 

Τη νύχτα της Πέμπτης 28/7 επιτεθήκαμε με μολότοφ στα κοπρόσκυλα των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ που βρίσκονται στρατοπεδευμένα στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.

Η επίθεσή μας είναι μια απάντηση στην κατασταλτική επιχείρηση εκκένωσης τριων καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη, που συμπεριλάμβανε συλλήψεις και ποινικές διώξεις.

Η επίθεση του κράτους στις καταλήψεις, που είναι τα σπίτια του αγώνα, είναι επίθεση στην κοινή αυτοοργάνωση ντόπιων και μεταναστών, είναι επίθεση στο αντιεξουσιαστικό απελευθερωτικό κίνημα.

Ισοπεδώνουν με μπουλντόζες τους προμαχώνες των κολασμένων, γιατί φοβούνται την οργή που ξαναφουσκώνει.

 

Το κύμα που έρχεται από κάτω δεν σταματά.

 

Αντεπίθεση με κάθε μέσο.

 

Λευτεριά στους μετανάστες.

 

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους καταληψίες.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License