Ανακοίνωση της Κατάληψης Λυομένων για τις εκκενώσεις στη Θεσσαλονίκη

Τα αντιθεσμικά παραδείγματα ελευθερίας όπως οι καταλήψεις στέγης, θα συνεχίσουν να αποτελούν εστίες ελευθερίας μιας κοινωνίας που χωράει όλους τους κυνηγημένους αυτού του κόσμου και θα πολλαπλασιάζονται με μεγαλύτερη δυναμική όσο και να κλιμακώνουν την καταστολή.

Την Τετάρτη 27/7/16 στην Θεσσαλονίκη εκκενώνονται 3 καταλήψεις φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών (Ορφανοτροφείο, κοινότητα Hurriya, κατάληψη επί της Λεωφόρου Νίκης 39) μετά από μια συντονισμένη επίθεση με αποτέλεσμα να συλληφθούν 74 άτομα. Στη συγκεκριμένη επίθεση συμμετείχαν όλοι οι θεσμοί, θεμέλια της κρατικής - κατασταλτικής μηχανής (εκκλησία – δημοσιογράφοι - πρυτανικές αρχές ΑΠΘ), αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο ενοχλεί η αδιαμεσολάβητη αλληλεγγύη. Την ευθύνη της εκκένωσης των χώρων φιλοξενίας/στέγασης αυτή τη φορά ανέλαβαν οι αριστεροί διαχειριστές της καταστολής, προκρίνοντας ως μοναδικό μοντέλο διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος, αυτό του υποχρεωτικού εγκλεισμού των προσφύγων/μεταναστών στα κέντρα κράτησης. Στο στρατόπεδο των εχθρών της αυτοοργάνωσης δεν θα μπορούσαν να μην συνταχθούν και οι κάθε είδους πολιτικού χρωματισμού δημοτικές αρχές, που αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες/μετανάστες σαν ανθρώπινα απόβλητα, στήνοντας παράλληλα γύρω από αυτούς χορούς εκατομμυρίων σε συνεργασία με τις Μ.Κ.Ο.

Τα αντιθεσμικά παραδείγματα ελευθερίας όπως οι καταλήψεις στέγης, θα συνεχίσουν να αποτελούν εστίες ελευθερίας μιας κοινωνίας που χωράει όλους τους κυνηγημένους αυτού του κόσμου και θα πολλαπλασιάζονται με μεγαλύτερη δυναμική όσο και να κλιμακώνεται η καταστολή.

Κανένας σύντροφος μόνος του απέναντι στο κράτος

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών η φιλανθρωπία απάτη των θεσμών.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΛΥΟΜΕΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License