Αυτόνομο Στέκι Ξάνθης: Πανό αλληλεγγύης στις εκκενωμένες καταλήψεις στη Θεσ/νίκη και τους/τις συλληφθέντες/είσες


post image

Μετά τα τελευταία γεγονότα γενικευμένης καταστολής των καταλήψεων, των συντρόφων/ συντροφισσών, και των μεταναστών/-στριών στην πόλη της Θεσ/νίκης, κρεμάσαμε πανό στην Ξάνθη ως ελάχιστο σινιάλο αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες και σε όλες τις καταλήψεις.

Το κράτος αυτό έχει συνέχεια, και δείχνει τον ολοκληρωτικό του χαρακτήρα σε κάθε έκφραση της καταστολής απ’ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστριών/-στών, μέχρι την εκδικητική διαχείριση των αγωνιστών κρατούμενων στις φυλακές.

Δεν μας εκπλήσσει η συνεργασία με τις πάγιες δυνάμεις που συνεισφέρουν σ’αυτήν την καταστολή: φασίστες, εκκλησία, ρουφιάνοι κτλ.

Μπροστά στον φόβο, την χαρτογράφηση, την ποινικοποίηση και απομόνωση της αλληλεγγύης, όπως επίσης και την στρατιωτικοποίηση περιοχών, προτάσσουμε την αλληλεγγύη και την διάχυση του αναρχικού αγώνα με δικούς μας όρους, μέσα από τις δικές μας δομές, δημιουργώντας ρήγματα στην κυριαρχία.

10-100-1000αδες καταλήψεις

Αυτόνομο Στέκι Ξάνθης

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License