ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Τα ξημερώματα Πέμπτης 11/8 πυρπολήσαμε το αμάξι του Μιχάλη Γιαννόγκωνα στην Ελευσίνα. Ο συγκεκριμένος νεοναζί είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της Χρυσης Αυγής καθώς και προσωπικός φίλος του Κασιδιάρη, ενίοτε εκτελεί και καθήκοντα σωματοφύλακα (εδώ γελάμε). Μια απλή αναζήτηση στο internet επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Τα ξημερώματα Πέμπτης 11/8 πυρπολήσαμε το αμάξι του Μιχάλη Γιαννόγκωνα στην Ελευσίνα. Ο συγκεκριμένος νεοναζί είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της Χρυσης Αυγής καθώς και προσωπικός φίλος του Κασιδιάρη, ενίοτε εκτελεί και καθήκοντα σωματοφύλακα (εδώ γελάμε). Μια απλή αναζήτηση στο internet επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Σήμερα, η αριστεροδεξιά κυβέρνηση Σύριζα/Ανέλ  φαίνεται να αντικατέστησε την ακροδεξιά ρητορεία της προηγούμενης κυβέρνησης με έναν πιο ανθρωπιστικό λόγο, αλλά οι πολιτικές της παραμένουν στην ουσία τους ίδιες και απαράλαχτες. Για παράδειγμα, η διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος συνεχίζει να γίνεται με στρατιωτικούς όρους (βλ. hot spot και εκκενώσεις καταλήψεων στέγης προσφύγων) και τα νομοσχέδια που φτωχοποιούν κι εξαθλιώνουν παραπάνω τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα (βλ. αντισαφαλιστικό νομοσχέδιο, 3ο μνημόνιο) συνεχίζουν να ψηφίζονται.
Διαχρονικά η ακροδεξιά αποτελεί το μακρύ δεξί χέρι του κράτους και του κεφαλαίου, αναλαμβάνοντας το έργο της διαρκούς συντηρητικοποίησης της κοινωνίας, τραβώντας την ιδεολογικά προς τα άκρα δεξιά. Εν έτει 2016 πρέπει να εθελοτυφλεί κανείς για να μην βλέπει ότι οι ναζί χρηματοδοτούνται από το κεφάλαιο, συνεργάζονται με την ελληνική αστυνομία και κάνουν business στους μαφιόζικους κλάδους της σωματεμπορία, των ναρκωτικών και της προστασίας σε μαγαζιά. Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Χρυσή αυγή να φοράει ένα πιο κοινωνικό προσωπείο και να περιορίζεται σε κοινοβουλευτικές κοκορομαχίες για το φαίνεσθε, αλλά αυτό αποτελεί απλά μια στρατηγική των ναζί για την αποκλιμάκωση της έντασης που δημιουργήθηκε από την δολοφονία του Π. Φύσσα, την δίκη και τον αντιφασιστικό ξεσηκωμό. Με την πρώτη ευκαιρία όμως η χρυσή αυγή θα ξαναβγεί στον δρόμο και για αυτό ο κόσμος του αγώνα δεν πρέπει να είναι απροετοίμαστος, εφησυχασμένος από την στημένη δίκη του αστικού κράτους.
Τα σκουλήκια της χρυσής αυγής έχουν ονόματα και διευθύνσεις και εμείς σαν αναρχικοί αντιφασίστες έχουμε όρεξη και λύσσα για επιθέσεις στους ίδιους και στα περιουσιακά τους στοιχεία. Την κοινωνική αντιφασιστική δράση την ημέρας πρέπει να συμπληρώσει η συνωμοτική δράση της νύχτας. Την ανοιχτή δημόσια αποδόμηση του εμετικού ναζιστικού λόγου πρέπει να την συμπληρώσει το σωματικό και ευρύτερα υλικό τσάκισμα κάθε φασιστοκαθάρματος. Κάθε χρυσαγίτης πρέπει να φοβάται να κυκλοφορήσει ακόμα και στην ίδια του την γειτονιά. Αυτά τα θρασύδειλα καθάρματα που μπορούν μόνο να επιτίθενται σε εξαθλιωμένους και καταπιεσμένους ανθρώπους με την ανοχή και την βοήθεια της αστυνομίας, δεν θα τα σταματήσει κανένα δικαστήριο και κανένας νόμος, αλλά οι καθημερινές μαχητικές αντιφασιστικές μάχες.

Ούτε σπιθαμή γης στους Φασίστες

Ούτε καταδίκες, ούτε φυλακές, μόνο εντατικές για τους εθνικιστές

Ο φασισμός τσακίζεται μόνο στους δρόμους και τις γειτονιές

Antifa terror

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License