Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στην κατάληψη Νοταρά - κάλεσμα σε συγκέντρωση εκεί

Χρειάζεται άμεσα κόσμος. Επείγον Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην κατάληψη Νοταρά 26. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

post image

Σήμερα τα ξημερώματα η κατάληψη στέγης προσφύγων /μεταναστών Νοταρά 26 δέχτηκε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια. Όλοι οι πρόσφυγες είναι ασφαλείς. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και καλείται κόσμος σε συγκέντρωση, εκεί. 

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Εικόνες:

από globe από athens.indymedia 24/08/2016 12:23 μμ.


Η επίθεση έγινε στις τέσσερις το πρωΐ. Μια μηχανή, δυο άτομα με κράνη. Έσπασαν πλαϊνό τζάμι σε αποθήκη με στρώματα κι έριξαν μπιτόνι με βενζίνη και γκαζάκια. Έφυγαν στην Κουντουριώτου προς τα πάνω. Τα στρώματα φούντωσαν αμέσως, ενώ από πάνω κοιμόντουσαν άνθρωποι.

Αυτή την στιγμή υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος απέξω και γίνονται εργασίες καθαρισμού της αποθήκης και του ημιορόφου όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Χρειάζονται χέρια για τις εργασίες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License