Βραδυνή συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ για την σύλληψη του συντρόφου από Προσφυγικά

Λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, σύντροφοι της κοινότητας των Προσφυγικών και αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στην ΓΑΔΑ, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο κράτος και την καταστολή και για την υπεράσπιση των Προσφυγικών.

 Το βράδυ της Τετάρτης ένας σύντροφος της κοινότητας των Προσφυγικών Αλεξάνδρας υποβλήθηκε σε βίαιο έλεγχο από ομάδα δυας, ενώ επέστρεφε από τη Νοταρά. Ύστερα έγινε προσαγωγή στο τμήμα των Αμπελοκήπων και στη συνέχεια του απαγγέλθηκε κατηγορία για απείθια στην εξακρίβωση των στοιχείων του και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ με άνωθεν εντολή. Η δικογραφία δεν είναι ακόμα προσβάσιμη σε δικηγόρο.

 Ο κρατούμενος σύντροφος σε όλη την διάρκεια της «επαφής» του με τα μαντρόσκυλα των αφεντικών τα στόλιζε με τους «τίτλους τιμής» που αξίζει το «έργο» τους.

 Λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, σύντροφοι της κοινότητας των Προσφυγικών και αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στην ΓΑΔΑ, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο κράτος και την καταστολή και για την υπεράσπιση των Προσφυγικών. Αφού στάθηκαν με παλμό για κάποια ώρα, αποχώρησαν συντεταγμένα, συνεχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα μέχρι μέσα στην κατειλημμένη γειτονιά.

 Το πρωΐ στις 11 καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου θα μεταφερθεί ο σύντροφος για να περάσει από εισαγγελέα και ενδεχομένως από αυτόφορο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License