Σύνταγμα: Παρασκευή 2/9*19:00, Πορεία Αλληλεγγύης στον Αγωνιζόμενο κουρδικό λαό

Παρασκευή:2/9/2016*19:00 Πλατεία Συντάγματος

Για να διαμαρτυρηθούμε και να καταδικάσουμε την εισβολή του τουρκικού κράτους στη Rojava και τους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε ενάντια στον κουρδικό λαό με άρματα και πολεμικά αεροπλάνα, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν μέχρι τώρα 45 Κούρδοι πολίτες, αρχίσαμε απεργία πείνας 5 ημερών στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 28.8.2016 έως την Παρασκευή 2.9.2016.

Την Παρασκευή 2.9.2016 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιήσουμε πορεία διαμαρτυρίας από την Πλατεία Συντάγματος προς την Πρεσβεία της Τουρκίας.

Καλούμε  όλες τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις να καταδικάσουν την εισβολή του τουρκικού κράτους στην Rojava και να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

https://athens.indymedia.org/post/1562374/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License