ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΓΟΣ

http://www.xryshaygh.com/koinovoulio/view/erwthsh-me-thema-komothnh.-anochh-ths-astunomias-kai-siwph-ths-dikaiosunhs Μία απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της χ.α

post image

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΓΟΣ

Μία απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της χ.α

Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύ έχουμε «πονέσει» με την αντιφασιστική μας δράση τη νεοναζιστική παρέα της χ.α στην Κομοτηνή. Μία τοπική οργάνωση, που μέσα σε 4 χρόνια έχει καταλήξει από το να μετράει δεκάδες μέλη και εκατοντάδες ακροατές στα εγκαίνια της, να είναι υποστελεχωμένη, να μη μπορεί να ανοίξει τα γραφεία της ούτε μία φορά τη βδομάδα, να κάνει δράσεις μόνο το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο χρόνο να πετάει τρικάκια από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Πώς να μη συμβαίνει αυτό άλλωστε, μετά από το αντιφασιστικό σφυροκόπημα που έχουν δεχτεί από την πρώτη στιγμή που ξεπήδησαν σε αυτήν την πόλη, μία πόλη που γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει για αυτούς λόγω της ύπαρξης της μουσουλμανικής μειονότητας. Ξεκινώντας από τα εγκαίνια των γραφείων τους το ’12 όταν μία δεκαμελής περιφρούρηση τσάκισε ένα 6πλάσιο σε αριθμό τάγμα εφόδου με 4 βουλευτές και τη συνδρομή της αστυνομίας, το κυνηγητό και τσάκισμα της τοπικής οργάνωσης τον επόμενο χρόνο στο ΙΚΑ, την περιφρούρηση του ελεύθερου κοινωνικού χώρου adelante απέναντι στην επίθεση 40 νεοναζί που κατέληξε σε φιάσκο, τα μεμονωμένα παρακαλητά σε διάφορα σημεία της πόλης, τα δεκάδες μπλοκαρίσματα στα ανοίγματα των γραφείων τους, την αδιάκοπη αντιφασιστική προπαγάνδα στην κοινωνία της Κομοτηνής.

Αυτά τα ξέρει καλά ο Λαγός, τα χει βιώσει από πρώτο χέρι, όταν νόμιζε ότι με τα τσιράκια του από την Αθήνα θα μας πάρει παραμάζωμα και κατέληξε πρησμένος. Επίσης ξέρει πολύ καλά τη σημαίνει όχι μόνο ανοχή, αλλά και συνδρομή της αστυνομίας όταν κρύφτηκε από πίσω τους το ’12 για να γλιτώσει από την «προκλητική» μας δράση. Εμείς από την άλλη γνωρίζουμε, την αστυνομία μέσα από τις διώξεις που συνεχίζονται ακόμα και σήμερα, από την πρώτη πορεία για τον Παύλο Φύσσα, από τις μηνύσεις των μελών τους κάθε φορά που βρισκόμαστε κάτω από τα γραφεία τους και τους καλούν.

Η αντιφασιστική δράση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης στην Κομοτηνή Λαγέ, δε θα σταματήσει μέχρι να κλείσουν τα γραφεία σας στην πόλη και μέχρι να σταματήσει και το τελευταίο νεοναζιστικό σκουπίδι σας να κυκλοφορεί στους δρόμους της.

Σε περιμένουμε πάντα στη φιλόξενη πόλη μας να μας κάνεις όποια ερώτηση θες από κοντά..

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License