Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στους Αμπελόκηπους


ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Στις 26 Αυγούστου τα ξημερώματα, κάναμε εικαστική παρέμβαση στα γραφεία του Σύριζα στους Αμπελόκηπους. Βάψαμε την πρόσοψη του κτιρίου με μαύρη μπογιά σπάσαμε την τζαμαρία και πετάξαμε μπογιά στο εσωτερικό του.

Επιλέξαμε με αυτό τον τρόπο να ανταποκριθούμε στο διεθνές κάλεσμα αλληλεγγύης αναρχικών πολιτικών κρατουμένων (23-30 Αυγούστου) βάζοντας ως στόχο τα γραφεία του Σύριζα. Τα οποία

ουσιαστικά πρεσβεύουν τις θέσεις της αριστερής συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ.

Το Σύριζα ακολουθώντας γνωστές σε αυτό εκδικητικές τακτικές ,φιμώσεις κα στοχοποίησης αναρχικών αγωνιστών συλλαμβάνει και βασανίζει. Πρόσφατο παράδειγμα η εκδίκαση της υπόθεσης του Σακκά και του Σεϊσίδη οι οποίοι με την εκδικητική στάση του κράτους βρίσκονται στην φυλακή με ποινές εξαντλητικές λόγω το ότι είναι αναρχικοί. Η εβδομάδα αλληλεγγύης αναρχικών πολιτικών αναρχικών κρατουμένων μπορεί να πέρασε αλλά δεν τελείωσε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να καταστραφεί και το τελευταίο κάγκελο φυλακής.

Μέχρι να καταρρεύσει η οποιαδήποτε μορφή εξουσίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΙΛΗ ΟΡΘΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΥΡΗ ΦΛΟΓΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License