Παρέμβαση της ΕΣΕ Ιωαννινων στην προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ενημερωση απο δραση στα Γιάννενα

Δυναμική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα απο μέλη της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης Ιωαννίνων,  συναδέλφους/ισσες και συντρόφισσες/ους, ενάντια στην προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο πάρκο  Λιθαρίτσια. Περίπου 35 άτομα, στάθηκαν μπροστά απο την είσοδο του κτιρίου στο οποίο θα γινόταν η εκδήλωση, φωνάζωντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια. Τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ταμπουρώθηκαν μέσα, προσπαθώντας να απαντήσουν στις κατηγορίες που εκτόξευαν οι συγκεντρωμένοι. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, με διάδες και ΟΠΚΕ, οι οποιοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την είσοδο.Οι συγκεντρώμένοι αποχώρησαν συγκροτημένα γυρω στις 7, μοιράζοντας κείμενα στην αγορά της πόλης.

Ακολουθεί το κείμενο που μοιράζονταν:

   

κι αλλες φωτο:

από gg 12/09/2016 10:58 μμ.


Το κείμενο σε pdf εδω

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License