Ενημέρωση από πορεία στο Τμήμα Πατησίων

.

Εδώ και ώρες το τετράγωνο που βρίσκεται το τμήμα είναι κλεισμένο με κλούβες κι από τις δυο πλευρές διμοιρίες κι ασφαλίτες παντού γύρω-γύρω.

από @* 24/09/2016 4:12 μμ.


Πολύς παλμός, μπροστά από το ΑΤ και σε όλη την Πατησίων. Κείμενα και σπρέι σε όλη τη διαδρομή και πάνω στα τρόλεϋ. Επίσης πολύ καλή και οργανωμένη περιφρούρηση.

από Απόφοιτος του Γκράβαρτ 24/09/2016 6:50 μμ.


Η συγκέντρωση λόγω ότι μπροστά από τα σχολεία της Γκράβας είχε λαϊκή αγορά έγινε στο πάρκο που είναι ανάμεσα στις οδούς Λάμπρου ,Ταϋγέτου, Χατζηδάκη με άμεση επαφή στα σχολεία Γκράβα.

Είχε γύρω στα 400 άτομα, υπήρχε μικροφωνική, μοιράστηκαν πολλά κείμενα, εφημερίδα άπατρις.

Η πορεία ξεκίνησε στρίβοντας αριστερά οδό Ταϋγέτου και μόλις έφθασε στην οδό Γαλατσίου η αστυνομία με πολλούς μπάτσους και κλούβες είχε αποκλείσει την πρόσβαση έξω από το ΑΤ Πατησίων που είναι στην οδό Αγίας Λαύρας που είναι η προέκταση της Ταϋγέτου μετά τη Γαλατσίου.

Περιμέναμε γύρω στα 45 λεπτά φωνάζοντας συνθήματα, και μετά συντεταγμένα όλη η πορεία έστριψε αριστερά στη Γαλατσίου όπου μετά στρίψαμε δεξιά στην Πατησίων.

Στη οδό Πατησίων πορευτήκαμε έως τον σταθμό ηλεκτρικού άνω Πατησίων(γνωστή και ως σταθμός Αγία Βαρβάρα). Κατά τη διάρκεια της πορείας φωνάχθηκαν συνθήματα, αντικατασταλτικά, αντιφασιστικά, και ταξικής ενότητας ντόπιων κα ξένων. Γράφτηκαν συνθήματα με σπρέι, πετάχτηκαν εκατοντάδες τρικάκια, και μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα.

Η πορεία έφθασε στο σταθμό Άνω Πατησίων όπου μετά από παραμονή του κόσμου για 15 λεπτά έληξε.

 

 

 

από @προβο 24/09/2016 7:17 μμ.


.

από @ 24/09/2016 9:16 μμ.


απογοητευση συντροφοι..ημασταν το πολυ 150-200 συντροφοι αυτοι που συμμετειχαμε στην πορεια.κριμα που δεν ηταν περισσοτερος κοσμος για ενα τοσο σοβαρο συμβαν!

από @ 25/09/2016 2:06 μμ.Φιλε, καμια 80αρα ανθρωποι ηταν μονο η περιφρουριση, η πορεια συνολο ηταν καπου στα 350 ατομα.

...

από @νικ 25/09/2016 9:10 μμ.


Μια χαρα κοσμο ειχε η πορεια για Σαββατο μεσημερι..

από @Μητςςςς 26/09/2016 9:59 μμ.


400 άτομα παιδιά στο χαλαρό, επισκεφτήτε τον οφθαλμίατρο...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License