Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ

..συμβαίνει τώρα

Σε συγκέντρωση και συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια στη συμβολή των οδών Λαοδικείας και Ιλισίων προχώρησαν σήμερα εργαζόμενοι της εταιρείας και μέλη του ΠΑΜΕ.

Οι διαμαρτυρόμενοι εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση και την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο νέο Υπερταμείο. 

Η κινητοποίηση θα κλιμακωθεί με πορεία στο Κοινοβούλιο, όπου άρχισε με την διαδικασία του επείγοντος στις αρμόδιες επιτροπές, η συζήτηση του νομοσχεδίου.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ομοσπονδία των 2.500 εργαζομένων πραγματοποιεί σήμερα στάση εργασίας από τις 12 μ.μ. Μέχρι τις 6 μ.μ., ενώ αύριο θα προχωρήσει 24 Απεργία.

Σε ανακοίνωσή τους  επισημαίνουν ότι το δικαίωμα στο νερό δεν πωλείται και επικαλούνται την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που επιβάλλει να ανήκει στο Δημόσιο το 50% συν μία μετοχή.

https://www.efsyn.gr/arthro/symvoliki-katalipsi-sta-grafeia-tis-eydap

προς δο - ας μείνει στα τοπικά..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License