Ρέθυμνο: Φωτογραφίες από την αντιφασιστική συγκέντρωση [Τετάρτη 28/09]ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ

Ρέθυμνο: Φωτογραφίες από την αντιφασιστική συγκέντρωση [Τετάρτη 28/09]ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ

Φωτογραφίες από την αντιφασιστική συγκέντρωση στο δημαρχείο του Ρεθύμνου την Τετάρτη 28/09 και φωτογραφίες των φασιστών του Σώρρα, χρυσαυγιτών και μελών του ΣΑΟΡ (σύλλογος αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου) που έχει εξελιχθεί σε ακροδεξιό θύλακα. Επίσης ανάμεσα τους βρίσκονται και ασφαλίτες.

Οι φωτογραφίες είναι μετά την πρώτη συμπλοκή με τους φασίστες και την πρώτη επίθεση των ΜΑΤ που έγινε στις 12:00 το μεσημέρι. Ακολούθησαν μια συντονισμένη επίθεση από τους φασίστες όπου πέρασαν άνετα μέσα από τα ΜΑΤ.

Στο τέλος βρίσκονται φωτογραφίες κατά την διάρκεια των συνεχών επιθέσεων των ΜΑΤ κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου της πόλης όπου χτύπαγαν με τα γκλομπ και τις ασπίδες τους αντιφασίστες και ψέκαζαν με χημικά όλο τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρόμο υπερασπιζόμενοι τους φασίστες και τους νεοναζί. Όλα αυτά φυσικά κάτω από τις οδηγίες του νέου (συριζαίου) αστυνομικού διευθυντή κρήτης.

Όσες φωτό δεν έχουν το λογότυπο της mpalothia.net έχουν παραχωρηθεί από συντρόφους/συντρόφισσες αντιφασίστες/αντιφασίστριες. Τα βίντεο που υπάρχουν θα ακολουθήσουν σε άλλο άρθρο.

Με περισσότερες λεπτομέρειες:

Ρέθυμνο: Συνολική ενημέρωση από την αντιφασιστική συγκέντρωση – Τα «αριστερά ΜΑΤ» υπερασπίστηκαν επάξια τους φασίστες του Σώρρα

Ρέθυμνο: Ενημέρωση για τις προσαγωγές και την βραδινή αντιφασιστική πορεία [28/09]

Ρέθυμνο: Ανακοίνωση της αδρε για τα χθεσινά γεγονότα

Τα χημικά που πετάχτηκαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση από τα ΜΑΤ, μπροστά στο 2ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου και ενώ είχαν μάθημα τα παιδιά, για να υπερασπιστούν τους φασίστες του Σώρρα και τους νεοναζί.

ΜΑΤ και οι φασίστες στο βάθος

Κοντινές φωτογραφίες των οπαδών του Σώρρα, νεοναζί και μελών του ΣΑΟΡ (σύλλογος αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου) που έχει εξελιχθεί σε ακροδεξιό θύλακαΠριν την επίθση των φασιστών που χαλαρά τους επέτρεψαν τα ΜΑΤ να περάσουν

Όταν καταφτάνουν τα ΜΑΤ από Ηράκλειο και Χανιά και ετοιμάζουν την κυκλωτική τους κίνηση κατεβαίνοντας από πλάγιο δρόμο και αναγκάζοντας την αντιφασιστική συγκέντρωση να υποχωρήσει μερικά μέτρα

Μετά από την επίθεση των ΜΑΤ στην αντιφασιστική συγκέντρωση και το κυνηγητό των αντιφασιστών στην κεντρική λεωφόρο ενώ ψέκαζαν συνέχεια με χημικά. 


https://www.facebook.com/profile.php?id=100005592166215&fref=ts

από # 02/10/2016 1:28 μμ.


https://www.facebook.com/konstantinos.kamaritis αλλος ενας φασιστας που διακρινεται και στο βιντεο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License