Προσαγωγές συντρόφων πραγματοποιήθηκαν πριν λίγη ώρα έπειτα από παρέμβαση της συνέλευσης στα γραφεία της Bayer στο Μαρούσι. Η παρέμβαση έγινε στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις Η.Π.Α. ενάντια στη σκλαβιά. 
Οι συντροφοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ. 


ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

από Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές 10/10/2016 7:05 μμ.


Στις 17:00 περίπου ξεκίνησε παρέμβαση συντρόφων/ισσών της Συνέλευσης Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές στη Bayer Hellas στο Μαρούσι σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των ΗΠΑ.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μπάτσων ύστερα από πρόσκληση της Bayer, καθώς εκτός του κτηρίου έφτασαν 20 ΔΙΑΣ και 7 περιπολικά για την προσαγωγή 11 συντρόφων, οι οποίοι αυτή την ώρα κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

 

Θα ακολουθήσει ενημέρωση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License