Ενημέρωση για το εφετείο των αναρχικών Ναξάκη-Σαραφούδη [συνεδρίαση 11/10]

Ενημέρωση για το εφετείο των αναρχικών Ναξάκη-Σαραφούδη [συνεδρίαση 11/10]

Στην συνεδρίαση στις 11/10 για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της ληστείας τράπεζας στο Πυγετό Λάρισας, κατέθεσαν το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής Χαρδαλιάς καθώς και μάρτυρες υπεράσπισης του συντρόφου Γ.Σαραφούδη. 

Ο Χαρδαλιάς δεν είχε να πει κάτι για τους αναρχικούς Σαραφούδη και Ναξάκη, και ούτε κατέδειξε κάποιο στοιχείο σύνδεσης των δυο συντρόφων με τα κρησφύγετα και την δράση της οργάνωσης για την οποία κατηγορούνται. Οι μάρτυρες υπέρασπισης μίλησαν για τον σύντροφο Γρηγόρη, την γνωριμία τους, τη σχέση που τους συνδέει και απάντησαν στις ερωτήσεις της έδρας.  

Οι αρχικές τους ποινές σε αυτό το δικαστήριο ήταν 16 χρόνια έκαστος. Οι σύντροφοι Γ.Σαραφούδης και Γ.Ναξάκης συνελήφθησαν στις 30 Απριλίου 2013 στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας, μαζί με τους τότε καταζητούμενους Α.Ντάλιο και Φ.Χαρίση. Ο Γρηγόρης έχει καταδικάστει σε 8 χρόνια φυλάκισης, επίσης, για ληστεία τράπεζας στον Φιλώτα. Η επόμενη συνεδρίαση είναι στις 24/10 στην αίθουσα Δ120Γ στις 9:00, ημέρα κατά την οποία θα γίνει η απολογία του αναρχικού Γ.Σαραφούδη.    

 

 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 24/10-9:00-Δ120Γ(εφετείο Λουκάρεως)

Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά

Δίπλα στους αιχμάλωτους συντρόφους μας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License