χρυσοπηγη cosmote

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!!ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΤΟΡΟΣ 4 ΣΤΙΣ 9.00ΠΜ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ!!!

Επί της οδού Στέντορος 4 στο Παγκράτι, τοποθετήθηκε από την εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE κεραία – αναμεταδότης σήματος. Το κτίσμα επί του οποίου τοποθετήθηκε η κεραία είναι Ιερός Ναός «Γεννεσίου και Εισοδίων της Θεοτόκου» της Ιεράς Συνοδικής Σταυροπηγιακής Μονής Παναγία “Χρυσοπηγή”.

Στη συνάντησή μας με τον ηγούμενο Καλλίνικο ζητώντας του να κατεβεί η κεραία, μας είπε ο ίδιος χτυπώντας τη μαγκούρα του στο έδαφος "η κεραία είναι νόμιμη-δεν κατεβαίνει.Η εκκλησία πρέπει να έχει ένα εισόδημα." Μετά το αρχικό σοκ της απάντησης πληρώσαμε δικηγόρο για να κάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε να κατεβεί η κεραία. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι το εν λόγω κτίριο χτίστηκε μετά από άδεια της ναοδομίας χωρίς κανέναν επί της ουσίας έλεγχο για τη στατικότητα,ασφάλεια,τήρηση των πολεοδομικών κανόνων κτλ. Συνεχίσαμε με καταγγελίες στηνΕφορία και στη ΔΕΗ.Τα αποτελέσματα: μηδέν επί της ουσίας. Οι μοναδικές απαντήσεις που πήραμε off the record φυσικά,αφού αποτελούν προσωπικά δεδομένα,είναι ότι η πολυκατοικία λειτουργεί με ένα μόνο μετρητή και με εργοταξιακό ρεύμα ακόμη και ότι τα τμ των τεσσάρων ορόφων δεν είναι δηλωμένα πουθενά!!!

Πετύχαμε τουλάχιστον την από 28/9/16 ομόφωνη απόφαση του 2ου Διαμερισματικού Συμβουλίου Αθηνών για το κατέβασμα της εν λόγω κεραίας η οποία θα σταλεί στη Περιφέρεια, στην πολεοδομία και στην Αστυνομία.

Παλεύουμε μόνοι μας τρεις μήνες τώρα.Ξοδέψαμε χρήματα,προσωπικό χρόνο,αρρωστήσαμε από την υπερβολική ακτινοβολία-μερικοί από εμάς ξεσπιτώθηκαν κιόλας!!! Η κεραία έγινε όχι μόνο το επίκεντρο αλλά η ζωή μας όλη!!!

Όσα ΜΜΕ προσεγγίσαμε μας κλείσαν κατάμουτρα την πόρτα καθώς ο cosmote είναι μέγας χορηγός.

Ζητάμε τη βοήθειά σας για τη δημοσιοποίηση του θέματος μήπως και καταφέρουμε κάτι καθώς ο Καλλίνικος μας δήλωσε εχθές ότι δεν πρόκειται να κατεβάσει την κεραία αν πρώτα δεν κάνει απόσβεση της ποινικής ρήτρας!!!

Όλα τα επίσημα έγγραφα είναι στην διάθεσή σας.

Σας παραθέτουμε επίσης το link της εμπεριστατωμένης δημοσίευσης της εφημερίδας των συντακτών.

Ευχαριστούμε.

http://www.efsyn.gr/arthro/otan-o-stayros-ginetai-keraia

http://www.efsyn.gr/arthro/ekklisia-politeia-oi-pragmatikes-ekkremotites

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013344139396

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License