ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 94 FM

Η κατάληψη είναι μία δράση αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των Η.Π.Α. οι οποίοι από τις 9 Σεπτέμβρη του 2016 διεξάγουν ένα σκληρό αγώνα ενάντια στο καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας σε συνθήκες εγκλεισμού, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν την συνέχιση της σκλαβιάς.

Κατάληψη πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ν.Ηρακλείου "Επικοινωνία" 94fm. Η κατάληψη είναι μία δράση αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των Η.Π.Α. οι οποίοι από τις 9 Σεπτέμβρη του 2016 διεξάγουν ένα σκληρό αγώνα ενάντια στο καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας σε συνθήκες εγκλεισμού, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν την συνέχιση της σκλαβιάς. Αυτή τη στιγμή χιλιάδες κρατούμενοι στις φυλακές των Η.Π.Α.  συμμετέχουν στην μαζικότερη κινητοποίηση στην ιστορία των αμερικάνικων φυλακών, είτε με απεργία εργασίας, είτε με απεργία πείνας, ειτε με εξεγέρσεις και καταστροφές, απαιτώντας ανθρώπινη μεταχείριση και την οριστική κατάργηση της δουλείας.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ!

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στην σκλαβιά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License