ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

 

...κι ένα τέτοιο σκουλήκι είναι ο Αρτέμης Σώρρας με το φασιστοσχήμα του ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 

Ο άριος λεβέντης, λοιπόν, Ψώρας, γνήσιο προϊόν της εποχής του, όπως και οι φασίστες της Λ.Ε.Π.ΕΝ., η Χρυσή Αυγή και προσφάτως, η Ελληνική Λύση του βλαξ Βελόπουλου, προσπαθεί να ψαρέψει απ' τον πάτο των θολών νερών της αντιμνημονιακής ''αγοράς'' με επιχειρηματολογία που κάνει κάθε νοήμων άνθρωπο στην καλύτερη των περιπτώσεων να γελάει και στην χειρότερη να τον πιάνει κατάθλιψη με την κατάντια του ανθρώπινου γένους. Με ρητορική μίσους, σαν κάθε φασίστας που σέβεται τον εαυτό του, μιλάει για συνωμοτικές δυνάμεις που επιβουλεύονται την ελληνική φυλή, για εισβολή στη χώρα από πρόσφυγες και μετανάστες, καταφέρεται απαξιωτικά για συνανθρώπους μας με αναπηρία και σ' όλα αυτά προσθέτει μπόλικες δόσεις αρχεολατρείας και δωδεκαθεϊσμού. Δεν διστάζει, επίσης, να τάζει λαγούς με πετραχήλια για κεφάλαια που διαθέτει για αποπληρωμή του χρέους, καθώς και για εξόφληση της εφορίας και άλλων λογαριασμών των ελλήνων. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, παρατηρούμε μια διάθεση εξωστρέφειας με παρεμβάσεις εκτός των γραφείων του (που συντηρούνται από τα κορόιδα της βάσης μέσω συνδρομών εγγραφής μέλους και μηνιαίων εισφορών) καθώς και συνύπαρξης με φασίστες άλλων σχημάτων (Χ.Α.), όπως πχ στο Ρέθυμνο.

 

Επειδή όμως η γραφικότητα έχει και τα όριά της και τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα είτε σε hard είτε σε light εκδοχές του φασισμού, επισκεφτήκαμε την Δευτέρα 10/10 τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Γλυφάδα, σε ώρα που ήταν ανοιχτά με 5-6 γραφικούς μέσα και σπάσαμε την πρόσοψή τους και τα ξημερώματα της Δευτέρας 24/10 τα γραφεία τους στην Δάφνη, που αφού σπάσαμε τα τζάμια της κεντρικής εισόδου που οδηγεί σε αυτά εκσφενδονίσαμε μπογιές στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο που αυτά εδρεύουν.

 

Με τη μαχητική και αυτοοργανωμένη μας δράση δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα φασίστα, οποιασδήποτε απόχρωσης να ξεράσει τον ρατσιστικό και μισαλλόδοξο οχετό του πουθενά.

 

 

 

ΥΓ. Θα συμβουλεύαμε τον Αρτέμη Ψώρα να αφήσει τις αηδίες περί αποπληρωμής του χρέους και λοιπών λογαριασμών και να καταπιαστεί με το να πληρώνει τα γραφεία του σ' όλη τη χώρα που έχουν μετατραπεί σε αντιφασιστικά εργοτάξια από συντρόφους, στους οποίους στέλνουμε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License